artikkelikuva

Tiedotustoimikunta

Tiedotustoimikunta vastaa virallisesta ja epävirallisesta tiedonkulusta ainejärjestön sisällä ja sen ulkopuolelle. Toimikunta informoi jäsenistöä yhdistyksen järjestämistä tapahtumista, Lex ry:n hallituksen ja yhdistyksen kokouksen päätöksistä, tiedekunnan ja TYYn ajankohtaisista kuulumisista sekä muista jäsenistöä koskevista asioista.

Yhdistyksen sisäisessä viestinnässä toimikunnan kädenjälki näkyy Lexinfo-sähköpostilistalla, tapahtumamainonnassa, Lexin nettisivuilla sekä yhdistykselle painetussa materiaalissa. Lexinfo-listalle sekä toimikuntien sähköpostilistoille liittyminen hoituu tiedottajaan yhteyttä ottamalla – sähköpostit löytävät tiensä perille osoitteella tiedotus@lex.fi.  Asiallisen tiedonkulun lisäksi toimikunta vastaa myös yhdistyksen epävirallisemmasta julkaisukanavasta, tiedotusaviisi Calonian Sanomista, joka ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa kuukauden loppupuolella ja tunnetaan paremmin lempinimellään Cal§ari.

Tiedotustoimikunnan jäsenenä kuulet aina ensimmäisten joukossa kaiken, mistä Calonian käytävillä puhutaan. Kiinnostaako? Lähde empimättä mukaan toimikuntaan! Tässä joukossa et joudu turhaan tuuppaamaan hengentuotoksiasi pöytälaatikkoon: jaa verbaaliakrobaattiset taidonnäytteesi Cal§arissa! Julkaisukynnys ei ole turhan korkea – kunhan edes toimikunnan puheenjohtajaa naurattaa. Kirjoituksia ja juttuehdotuksia otetaan mieluusti vastaan (tiedotus@lex.fi). Seuraavan kuun Cal§arin koostaminen ja suunnittelu tapahtuu toimikuntakokouksissa aina pari viikkoa ennen uuden numeron ilmestymistä. Liity toimikuntalistalle ja tule mukaan!

Mikäli uteliaisuutesi on pohjaton, ilmaisuvoimasi sanoin ja kuvin on vertaansa vailla tai säädytön huumorintajusi kaipaa kipeästi julkaisukanavaa, tiedotustoimikunta on ainoa oikea paikka sinulle. Tiedotusta ei nimittäin turhaan kuningastoimikunnaksi kutsuta.

Lisätietoja saat tiedotustoimikunnan puheenjohtaja ja tiedotusvastaava Sonia Palovaaralta (tiedotus@lex.fi).