artikkelikuva

Fuksiviikon ohjelma

Täältä löydät tietoa fuksiviikon ohjelmasta.

Alla näet Lexin järjestämän ohjelman fuksiviikolle. Lexin ohjelma painottuu ilta-aikaan, mutta huomaathan, että tiedekunta järjestää ohjelmaa fukseille jo aamusta alkaen. Tiedekunnan ohjelmaan pääset tutustumaan seuraavan linkin kautta: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/oikeustieteellinen-tiedekunta/opiskelu/oikeustieteellinen-tiedekunta-uudelle-opiskelijalle

Maanantai 21.8. TUTUSTUMISILTA klo 18:30 @Kupittaanpuisto

Fuksiviikko polkaistaan käyntiin tutustumisillalla Kupittaanpuistossa klo 18:30 alkaen! Puistossa agendana on niin kanssafukseihin kuin myös itse Lexiin tutustuminen.

Jatkoja juhlitaan klo 21:30 alkaen Walo Rooftop Barissa säävarauksella. Walo on lexiläisille varattuna klo 03:00 asti. Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla tai Lexin jäsentarralla.

Tiistai 22.8. IHMISMETSÄSTYS klo 17:30 @Kupittaanpuisto

Kun kanssafuksit ovat jo hieman tutumpia, on aika tutustua vanhempiin kollegoihin! Tervetuloa siis ihmismetsästyksen pariin klo 20:00 alkaen jo tuttuun Kupittaanpuistoon. Vuorossa on Lexin toimijoiden ja järjestöjen löytämistä ja tunnistamista vihjeiden perusteella… oletko joukkueesi kanssa illan Sherlock Holmes ja tunnistat kaikki toimijat?

Ihmismetsästystä edeltää tuutoretkot, joille saapuminen tapahtuu klo 17:30. Tarkemmat tiedot omista tuutoretkoistasi saat omalta tuutoriltasi. Etkoja vietetään yhdessä muutaman muun fuksiryhmän kanssa jonkun onnekkaan tuutorin kotona, joten tuutoretkot ovat oiva tilaisuus tutustua myös muihin fukseihin (ja tuutoreihin) fuksiryhmäsi ulkopuolelta!

Ihmismetsästystä seuraa jatkot Vegasissa klo 23:00 alkaen teemalla “Oikkari”. Tule siis sellaisena kuin olet, olethan tuore oikkari! Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla tai Lexin jäsentarralla.

Keskiviikko 23.8. AARTEENMETSÄSTYS klo 17:30 @Vartiovuorenmäki

Keskiviikko eli Middle Week ei ole toivoa täynnä, toisin kuin torstai, mutta fuksiiviikolla keskiviikko on silti varsin aarteikas päivä! Vuorossa onkin aarteenmetsästys, jossa tulette kiertämään Suomen Turkua joukkueissa aarteita metsästäen. Mutta missäköhän Jethro luuraa… Tapahtuma alkaa klo 17:30 Vartiovuorenmäellä, saavuthan ajoissa paikalle! Otathan myös mukaan 0,33 L kokoisen alkoholillisen tai alkoholittoman hiilihapollisen juoman.

Kun aarteet ovat metsästetty, siirrymme laittamaan jalalla koreasti paikalliseen anniskeluliikkeeseen eli tanssiravinteliin, tällä kertaa Saaristobaariin! Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla tai Lexin jäsentarralla.

Torstai 24.8. KIERTOAJELU paikalle klo 13, lähtö klo 15:30 @Calonia

Fuksiviikko huipentuu linjuriautoihin, joissa on tunnelmaa! Tiedossa on legendaarinen kiertoajelu, jossa rakkaat fuksit pääsevät tutustumaan Turun seudun kermaan, mitä anniskeluoikeudet omaaviin liiketuloihin tulee. Bussit starttaavat Educariumin pihalta klo 15:30. Olethan paikalla yliopistolla kuitenkin jo klo 13 alkaen. Ennen kiertoajelua Lex Libri on auki, joten varauduthan ostosreissuun! Kiertoajelulle ilmoittaudutaan erikseen Kide.appin kautta. Linkin ilmoittautumiseen saat myöhemmin tuutoriltasi.

Jatkot viimeisenä ja kauneimpana iltana siintävät Samppalinnassa klo 22:00 alkaen Samppalinnassa, jippii! Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla tai Lexin jäsentarralla.

Kysy rohkeasti tuutoriltasi, jos ohjelmassa on epäselvyyksiä.

Fuksiviikolla häirintäyhdyshenkilöinä toimivat kaikki hallituksen jäsenet.