artikkelikuva

Fuksiviikon ohjelma

Täältä löydät tietoa fuksiviikon ohjelmasta.

Tiedekunnan ohjelma

Fuksiviikon iltaohjelma

Maanantai 22.8. TUTUSTUMISILTA klo 18 @Kupittaanpuisto

Fuksiviikko aloitetaan perinteisen rennosti Tutustumisillan merkeissä Kupittaanpuistossa klo 18 alkaen. Kupittaalla tutustutaan niin muihin fukseihin kuin Lexiin ja nautitaan Turun kesäillasta. Maanantaina luvassa puistojatkot.

Tiistai 23.8. IHMISMETSÄSTYS klo 20.30 @Kupittaanpuisto

Fuksiviikkoa jatkaa tiistaina Ihmismetsästys tutuksi tulleessa Kupittaanpuistossa! Tällä kertaa fuksit etsivät opiskelijaelämää rikastuttavia toimijoita ja järjestöjä vihjeiden perusteella. Löydätkö kaikki yhden illan aikana?
Ennen saapumista Kupittaalle on fuksiryhmille kuitenkin luvassa tuutoretkot tuutoreiden luona klo 18 alkaen. Etkoille kokoontuu useampi ryhmä, joten muiden tuutoriryhmien fuksitkin tulevat vähitellen tutuiksi!
Etkopaikasta sekä alkamisajasta saat tietoa omalta tuutoriltasi.

Jatkoille Night Club Marilyniin siirrymme puistosta n. klo 23. Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla ja Lexin jäsentarralla.

Keskiviikko 24.8. AARTEENMETSÄSTYS klo 17 @Vartiovuorenmäki

Keskiviikkona Fuksiviikon ohjelmassa on tarjolla perinteikäs Aarteenmetsästys, joka viimeistään tutustuttaa sinut Suomen Turkuun ja sen toinen toistaan upeampiin aarteisiin!
Tapahtuma alkaa Vartiovuorenmäeltä klo 17.00. Olethan ajoissa paikalla!
Fuksi, otathan mukaasi alkuillan ohjelmaa varten yhden 0,33l alkoholittoman tai alkoholillisen juoman.

Keskiviikkona jatkoja juhlimme Forte Nightclubissa n. 21-22 alkaen. Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla ja Lexin jäsentarralla.

Torstai 25.8. KIERTOAJELU @Calonia paikalle klo 13, lähtö 15.30

Kierros kuljettaa fuksit tutustumaan Turun lähiympäristön erilaisiin ja mielenkiintoisiin kohteisiin ja kuppiloihin. Välimatkojen ajan busseissa pitävät tunnelmaa yllä upeat bussimestarit. Tällä reissulla pääset harjoittelemaan jokaiselle lexiläiselle tärkeitä laulutaitoja.
Lipunmyynti tapahtuu Lyyti-palvelussa linkin kautta, joka jaetaan fukseille ja vanhoille tieteenharjoittelijoille myöhemmin.

Huom! Lexin ohjelma alkaa tiedekunnan ohjelman päättymisen jälkeen eli Calonialla oltava klo 13, mutta kiertoajelu alkaa klo 15.30.

Lisätietoja kiertoajelusta saat tuutoriltasi! Jatkoja juhlitaan Utopiassa 22 alkaen. Ilmainen sisäänpääsy fuksipassilla ja Lexin jäsentarralla.

Kysy rohkeasti tuutoriltasi, jos ohjelmassa on epäselvyyksiä.

Vanhemmat tieteenharjoittajat ovat tervetulleita saapumaan fuksiviikolle varjoilemaan maanantain puistojatkoista alkaen haalareissa tai ilman.
Viikon virallinen hashtag on #lexfuksiviikko22