opiskelijoita haalareissaan

Tapahtumatoimikunta

Mitäänhän ei tapahdu, ellei sitä joku järjestä!

Tapahtumatoimikunta

Tapahtumatoimikunta vastaa vuoden mittaan Lex ry:n toinen toistaan huikeammista tapahtumista. Toimikunnan alaisuudessa toimivat myös kulttuuri-, sitsi- ja liikuntajaosto, jotka kukin vastaavat oman alansa tapahtumista.

Myös tänä vuonna tapahtumatoimikunta pitää huolen siitä, että tapahtumakalenteri on täynnä erilaisia tapahtumia, joista löytyy jokaiselle varmasti jotakin. Toimikunta ylläpitää vanhoja, jo perinteiksi muodostuneita tapahtumia ja pyrkii tuomaan tarjontaan vuosittain jotain uutta. Tapahtumatoimikunnan tapahtumia ovat myös tänä vuonna mm. Beer Pong, Akateemisen Mölkyn Maailmanmestaruuskisat sekä Iso-Excu. Erilaisten opiskelijabileiden lisäksi toimikunta järjestää myös asiapitoisia tapahtumia pitkin vuotta, mm. suurta suosiota saavuttaneita Klubi-iltoja.

Mukaan tapahtumatoimikunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki lexiläiset vuosikurssiin katsomatta!

Tapahtumavastaava Heidi Halttusen tavoitat osoitteesta tapahtuma@lex.fi.


Tapahtumahallitus

Tapahtumatoimikunnan hallitus (lyhyemmin tapahtumahallitus) perustettiin ensi kertaa syksyllä 2015 ja se aloitti toimintansa vuoden 2016 alussa. Tapahtumatoimikunnan hallitukseen kuuluu tapahtumavastaava, joka toimii myös tapahtumahallituksen puheenjohtajana. Lisäksi kokoonpanoon kuuluvat 1–5 valittua tapahtumahallituksen varsinaista jäsentä.

Tapahtumahallituksen varsinaisten jäsenten tehtävänä on auttaa tapahtumavastaavaa erilaisten tapahtumien järjestämisessä ja suunnittelussa sekä tapahtumakalenterin ideoimisessa. Lisäksi jäsenet voivat olla avuksi myös sitsi-, liikunta- ja kulttuurivastaavalle. Jäsenet voivat lisäksi halutessaan vastata vuoden aikana jonkin tapahtuman järjestämisestä itse.

Tapahtumahallitus kokoontuu perinteisesti kerran kuussa, jolloin suunnitellaan tulevia tapahtumia ja pohditaan niiden toteutusta.

Tapahtumahallituksen jäsenenä pääsee vaikuttamaan opiskelukulttuurin mielenkiintoisimpaan sektoriin eli tietenkin tapahtumiin sekä niiden sisältöön. Kaupan päälle tulevat uudet tuttavuudet sekä ystävyyssuhteet!

Sitsijaosto

Sitsijaosto vastaa opiskelijaelämän suolasta tarjoten jäsenistölle monipuolisen kattauksen erilaisia sitsejä. Vuoden kohokohtiin lukeutuvat niin ystissitsit kuin perinteikkäät fuksisitsitkin. Jaosto järjestää lisäksi sitsejä yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa tarjoten näin jäsenistölle mahdollisuuden myös poikkitieteellisyyteen.

Sitsivastaava Kiira Laineen tavoitat osoitteesta kiira.p.laine@utu.fi.