artikkelikuva

Jäseneksi liittyminen

Liity jäseneksi - näin helppoa se on!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä ja varsinaisena jäsenenä yhdistykseen kuulua Turun yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa ylempää tai alempaa oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa suorittava opiskelija. Näin helposti pääset nauttimaan mm. Lexin jäseneduista, tapahtumista, nettisivujen antimista ja pääset samalla Juristiliiton opiskelijajäseneksi! Toimi seuraavasti:

  1. Hae jäsenyyttä täyttämällä tämän linkin takaa löytyvä Juristiliiton lomake. Muista valita ainejärjestöksi Lex ry. https://jasenportaali.lakimiesliitto.fi/liity-jaseneksi/liity-opiskelijajaseneksi/
  2. Tämän jälkeen maksa 45 euron suuruinen, kertaluonteinen, jäsenmaksu. Maksuohjeet alla.
  3. Saat Juristiliitolta sähköpostin, kun jäsenhakemuksesi on lopullisesti hyväksytty.
  4. Käy hakemassa Lex ry:n jäsentarra yhdistyksen toimistolta. Saat sen näyttämällä Juristiliiton jäsenhakemuksen hyväksymissähköpostia.
  5. Kun jäsenyytesi on hyväksytty, teemme sinulle tunnukset Lex.fi- sivustolle, josta pääset näkemään vain jäsenille -sisältöä, esimerkiksi kuvia. Saat tunnusten luomisen jälkeen sähköpostin, jota kautta voit luoda itsellesi salasanan. Tämän jälkeen lisäämme sinut Lexinfo- sähköpostilistalle, joka on pääsääntöinen tiedotuskanavamme.

Maksuohjeet:

Tilisiirto: FI89 5711 1320 0174 83.

Saaja: Lex ry. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja jäsenhakemus.

Jos joku maksaa sinun puolestasi jäsenmaksun, laitathan paasihteeri@lex.fi tästä viestiä. Ongelmatilanteissa ota myös yhteyttä paasihteeri@lex.fi.

LEX logo