Toiminta

Lexin toiminta on monipuolista ja siihen on helppoa tulla mukaan matalalla kynnyksellä

Lex ry

Tapahtumia

Tapahtumat vaihtelevat parinkymmenen hengen Klubi-illoista monen sadan hengen ulkoilmatapahtumiin, sitseihin ja ulkomaanmatkoihin. Lex tekee myös aktiivisesti yhteistyötä niin pohjoismaalaisten sisarainejärjestöjen kuin turkulaistenkin ainejärjestöjen kanssa. Lisäksi lexiläiset tuottavat kerran vuodessa Lexin oman teatterispektaakkelin: LexSpexin.

Ja paljon muuta!

Lex ei kuitenkaan ole vain tapahtumajärjestö, vaan tapahtumien lisäksi toimitamme laadukasta ainejärjestölehteä LexPressiä ja julkaisemme oikeustieteellistä julkaisua Acta Legis Turkuensiaa sekä omaa epävirallisempaa lehteämme Calonian Sanomia. Lisäksi Lex huolehtii opiskelijoidensa edunvalvonnasta monissa erilaisissa toimielimissä.

Missä tapahtuu

Lexin toiminnalle olennaisia sijainteja ovat toimistomme Yo-talo B:ssä sekä kerhohuoneistomme Kirkkotiellä. Toimistolle voit tulla kahville, katsomaan kuvia ja moikkailemaan tuttuja tiistaista torstaihin kello 12-16. Kirkkotiellä puolestaan järjestetään monet Lexin legendaarisimmista tapahtumista. Muistathan myös, että lexiläiset voivat käyttää Kirkkotietä omiin tapahtumiinsa 75 euron korvausta vastaan!

Tapahtumien, kerhojen, spexien ja kokousten ajantasainen aikataulu löytyy kalenterista