Kirkkotie

Legendaarinen hyvien bileiden koti

Lexin kerhohuoneisto, Kirkkotie

Lexin kerhohuoneisto, Kirkkotie, sijaitsee Ylioppilaskylän välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kirkkotie 15–19, 20540 Turku. Samassa rakennuksessa toimii K-Market Maisteri. Kirkkotien sisäänkäynti on kuitenkin Keskikadun puolella.

Vuonna 2024 Kirkkotiestä ja sen vuokrauksesta vastaa klubimestari
Matti Sankari
email: klubimestari@lex.fi
puh. 050 434 5701

Kuka voi vuokrata Kirkkotietä

Lex ry:n jäsen voi hakea Kirkkotietä yksityiseen käyttöönsä, mutta sitä vuokrataan myös yhdistyksen ulkopuolisille. Kirkkotien kalustoon kuuluu mm. hyvin varusteltu keittiö astioineen, pöydät ja tuolit jopa 70 hengelle, biljardipöytä sekä laadukas äänentoisto mikseripöytineen ja discovalot.

Vuokrahinnat

  • Lexin jäsenille 75 euroa
  • Senilexin jäsenille 350 euroa​
  • TYY:n ja TUO:n alaisille järjestöille 300 euroa
  • Muille 450 euroa

Kirkkotien siivouspalvelu

  • Laaja siivouspalvelu 300 euroa (sisältää Kirkkotien siivouksen kokonaisuudessaan vuokrauksen päättyessä)
  • Suppea siivouspalvelu 150 euroa (ei sisällä irtonaisten roskien keräämistä tai viemistä, tiskien tiskaamista eikä tanssilattian täysimittaista puhdistusta)

Vuokraehdot

Vuokra-aika alkaa pääsääntöisesti kello 12.00 ja loppuu seuraavana päivänä viimeistään kello 12.00. Varauksen pääset tekemään varauskalenterista. Huomaathan, että täyttäessäsi varauslomakkeen lähetät vuokraustoiveen, jonka Lex ry:n hallitus käsittelee. Saat varauksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä erillisen sähköpostin käsittelyn jälkeen.

Kirkkotien legenda

Kirkkotien noustua helmikuussa 2007 tuhkasta heinäkuussa 2006 tapahtuneen tulipalon jälkeen on se toiminut entiseen malliin lexiläisten vapaa-ajantoiminnan keskuksena. Se on lukuisten Lexin bileiden ja sitsien pitopaikka. Aikoinaan myös toimistona ja lukusalina palvellut Kirkkotie on tarjonnut puitteet lexiläisten biletykselle jo yli neljäkymmentä vuotta. Tila on saavuttanutkin legendaarisen statuksen opiskelijoiden keskuudessa.

”HUOMENNA ON BILEET TAAS, KLUBIKSELTA KALJAA SAA
KIRKKOTIELLÄ AAMUUN ASTI KIKKAA SOITETAAN”
– Lexiläisten laulu