Jäsenyys ja jäsenedut

Jäsenenä pääset nauttimaan jäseneduista, osallistumaan yhdistyksen kokouksiin ja päättämään yhdistyksen asioista.

Jäsenmaksu

  • Jäsenyys maksaa vuonna 2024 vain 45 euroa ja jäsenmaksu tarvitsee maksaa vain kerran.
  • Yhdellä jäsenmaksulla pääset siis nauttimaan upeasta yhdistyksestämme koko opintojen ajaksi.
  • Liityt samalla Juristiliiton opiskelijajäseneksi.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

  • Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä ja varsinaisena jäsenenä yhdistykseen kuulua Turun yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa ylempää tai alempaa oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa suorittava opiskelija.
  • Kun jäsen on suorittanut oikeustieteen maisterin tutkinnon taikka oikeusnotaarin tutkinnon jatkamatta opintojaan oikeustieteen maisterin tutkinnolla, katsotaan jäsen hallituksen päätöksellä erotetuksi 3 kuukauden kuluttua valmistumisesta.

Liity jäseneksi

  1. Hae jäsenyyttä täyttämällä ”Liity jäseneksi tästä”- nappulan takaa löytyvä Juristiliiton lomake. Muista valita ainejärjestöksi Lex ry.
  2. Tämän jälkeen maksa 45 euron suuruinen, kertaluonteinen, jäsenmaksu. Maksuohjeet alla.
  3. Saat Juristiliitolta sähköpostin, kun jäsenhakemuksesi on lopullisesti hyväksytty.
  4. Käy hakemassa Lex ry:n jäsentarra yhdistyksen toimistolta. Saat sen näyttämällä Juristiliiton jäsenhakemuksen hyväksymissähköpostia.
  5. Kun jäsenyytesi on hyväksytty, teemme sinulle tunnukset Lex.fi- sivustolle, josta pääset näkemään vain jäsenille tarkoitettua sisältöä, esimerkiksi kuvia. Saat tunnusten luomisen jälkeen sähköpostin, jota kautta voit luoda itsellesi salasanan. Tämän jälkeen lisäämme sinut Lexinfo- sähköpostilistalle, joka on pääsääntöinen tiedotuskanavamme.

Maksuohjeet:

Tilisiirto: FI89 5711 1320 0174 83.

Saaja: Lex ry. Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja jäsenhakemus.

Jos joku maksaa sinun puolestasi jäsenmaksun, laitathan paasihteeri@lex.fi tästä viestiä. Ongelmatilanteissa ota myös yhteyttä paasihteeri@lex.fi.

Linkki liittymislomakkeeseen Juristiliiton sivuille.