artikkelikuva

Bootlex

Lexin oma jalkapallojoukkue perustettiin vuonna 2002, ja se on kaikista Lexin urheilujoukkueista vanhin.

Toiminta oli aluksi pienimuotoista eikä omaa vakiovuoroa ollut, vaan pelaamaan mentiin silloin, kun vain sovittiin. Vähitellen toiminta alkoi kuitenkin kasvaa ja tällä hetkellä pelaajarinkI liikkuu noin kahdessakymmenessä.

Bootlex pelaa vakiovuoronsa tällä hetkellä sunnuntaisin klo 21-22 Sirkkalan koululla, sisätiloissa, jonne kaikki ovat tervetulleita taitotasoon katsomatta. Mukaan et tarvitse sen kummempia välineitä – vaaleapohjaiset kengät ja hyvä pelihenki riittää! Joukkueessamme pelaa kaikkia sukupuolia useilta eri vuosikursseilta, joten sekaan sopii niin fuksit kuin vanhatkin. Vakiovuorolla tarkoitus on pitää hauskaa ja saada hyvät pelit aikaan.

Bootlex osallistuu joka vuosi yliopiston järjestämiin turnauksiin ja on tuonut näistä peleistä lukuisia mitaleja toimistolle. Syksyllä järjestettävä jalkapalloturnaus pelataan ulkona ja keväällä voitosta taistellaan sisällä futsalissa. Viime vuosina Bootlex on vakiinnuttanut paikkansa mitalipeleissä.

Bootlexin kausi huipentuu kevään lopulla pelattavaan Bootlex vs. Senibootlex -otteluun ja sen jälkeiseen saunailtaan. Senibootlex koostuu jo uransa ehtoopuolella olevista oikiksesta valmistuneista pelaajista. Tapahtuma oli viime vuonnakin erittäin onnistunut ja sai hyvää palautetta molempien joukkueiden pelaajilta.

Toivotan kaikki tervetulleeksi peleihin mukaan ja pitämään hauskaa jalkapalloilun merkeissä!

Ota Bootlexin Instagram-tili seurantaan tästä (@bootlex02).

Bootlex-vastaavina toimivat Aatos Ekonen (+358 44 057 7746, aatos.e.ekonen@utu.fi) ja Ella Burton (+358 44 564 6655, ella.m.burton@utu.fi).

Ajankohtaiset tiedot treeneistä ja tulevista peleistä saat Bootlexin vetäjältä, älä epäröi laittaa viestiä! Sinut voidaan myös lisätä Bootlexin WhatsApp-ryhmään, josta saat ajankohtaista tietoa.