artikkelikuva

Bootlex

Lexin oma jalkapallojoukkue perustettiin vuonna 2002, ja se on kaikista Lexin urheilujoukkueista vanhin.

Toiminta oli aluksi pienimuotoista eikä omaa vakiovuoroa ollut, vaan pelaamaan mentiin silloin, kun vain sovittiin. Vähitellen toiminta alkoi kuitenkin kasvaa ja tällä hetkellä pelaajarinkI liikkuu noin kahdessakymmenessä.

Bootlex pelaa keskenään omalla vakiovuorollaan tiistaisin Iskerissä klo 15-16, jolle on jokainen tervetullut taitotasoon katsomatta. Joukkueessamme pelaa sekä miehiä ja naisia useilta eri vuosikursseilta, joten sekaan sopii niin fuksit kuin vanhatkin. Vakiovuorolla tarkoitus on pitää hauskaa ja saada hyvät pelit aikaan.

Bootlex osallistuu joka vuosi yliopiston järjestämiin turnauksiin ja on tuonut näistä peleistä lukuisia mitaleja toimistolle. Syksyllä järjestettävä jalkapalloturnaus pelataan ulkona ja keväällä voitosta taistellaan sisällä futsalissa. Viime lukuvuonna (2019) sijoituimme futsalissa kolmanneksi ja fudiksessa toiseksi. Tänä vuonna tavoitteena on taas palata voittokantaan.

Bootlexin kausi huipentuu kevään lopulla pelattavaan Bootlex vs. Senibootlex -otteluun ja sen jälkeiseen saunailtaan. Senibootlex koostuu jo uransa ehtoopuolella olevista oikiksesta valmistuneista pelaajista. Tapahtuma oli viime vuonnakin erittäin onnistunut ja sai hyvää palautetta molempien joukkueiden pelaajilta.

Toivotan kaikki tervetulleeksi peleihin mukaan ja pitämään hauskaa jalkapalloilun merkeissä!

Liity Bootlexin fb-ryhmään tästä

Bootlexin manageri Felix Suihko
felix.s.suihko@utu.fi
044 3006706