Lex Puuhelmet

Lex Puuhelmet on Lexin jäsenistä muodostettu menestynyt salibandyjoukkue. Puuhelmien palkintokaapista löytyvät esimerkiksi opiskelijoiden Suomen mestaruudet vuosilta 2014 ja 2016.

LexPuuhelmet järjestävät viikkovuoroa maanantaisin Raunistulan Salibandyareenalla. Toimintaan kuuluvat myös turnaukset, tapahtumat ja saunaillat joukkueen jäsenille.

Maanantain vuoro on kello 21.00 – 22.00. Vuorolle saa tulla aluksi kuka tahansa kokeilemaan, mutta viikottaiseen treenailuun ja pelailuun sovitaan kauden alussa aina kausimaksu. Lisätietoa vuoroista löydät LexPuuhelmien WhatsApp-ryhmästä. Vuorolle oma maila, sisäpelikengät ja punainen paita mukaan!

Lex Puuhelmien toiminta on kehittynyt vuosien varrella roimasti ja joka vuosi otetaankin aina uusia edistysaskeleita. Nykyään Puuhelmilla on myös joukkue TPS:n hallisarjassa, jossa joukkue on jo useamman vuoden ajan menestynyt korkeimmassa sarjassa, liigassa playoffeihin saakka! Puuhelmissä on siis mahdollista myös aloittaa uusi harrastus ja kokea todellista urheiluhenkeä ottamalla mittaa muista Turun seudun pelailuporukoista, unohtamatta rentoa ja hauskaa joukkuehenkeä. Joukkue on kilpailullinen ja mestaruutta tavoitellaan joka vuosi. Viikkovuoro puolestaan soveltuu kuitenkin kaikille, vaikkei sählymailaa olisi eläessään nähnyt. Siellä vuosikurssiin katsomatta jokainen voi tulla hutkimaan reikäpalloa ja tutustumaan muihin oikkareihin hauskanpidon ja urheilun merkeissä!

Kauden aikana on yleisesti osallistuttu seuraaviin tapahtumiin:

  • Helsinki Floorball Cup
  • Sammonmalja
  • Turun yliopiston Salibandyturnaus
  • Opiskelijoiden SM- turnaus
  • TPS:n hallisarja

Puuhelmiä luotsaa vuosittain vaihtuva kapteenisto (kapteeni + varakapteeni). Kapteeneiden lisäksi Puuhelmien organisoimisesta, hallinnosta ja päätöksenteosta huolehtii erityinen kuusihenkinen orgaani, joka koostuu aktiivisimmista pelaajista. Viime kädessä toimintaa sääntelee Lex ry:n hallitus.

Vuoden 2024 kapteenina toimii Roni Reiman (roni.p.reiman@utu.fi). Häneltä saa lisätietoja LexPuuhelmien toiminnasta.

Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki lexiläiset sukupuolesta tai taitotasosta riippumatta.

Alla olevat sosiaalisen median kanavat seurantaan ja mahdolliset kysymykset ja palautteet alla olevaan sähköpostiin.


Instagram/ lexpuuhelmet
Snapchat/ lexpuuhelmet
Sähköposti/ lexpuuhelmet@gmail.com

Muista liittyä puuhelmien WhatsApp-ryhmään, jossa tiedotetaan mahdollisista poikkeusaikatauluista! Linkin saat Ronilta

LexPuuhelmien virallisena sponsorina toimii Asianajotoimisto Krogerus.