Lex Puuhelmet

Lex Puuhelmet on Lexin jäsenistä muodostettu menestynyt salibandyjoukkue. Puuhelmien palkintokaapista löytyvät esimerkiksi opiskelijoiden Suomen mestaruudet vuosilta 2014 ja 2016.

LexPuuhelmet järjestävät viikkovuoroa joka toinen keskiviikko Iskerillä, sekä toisinaan pelejä ja vuoroja muiden ainejärjestöjen joukkueiden kanssa. Toimintaan kuuluvat myös turnaukset, tapahtumat ja saunaillat joukkueen jäsenille.

Keskiviikon vuoro on kello 14:00 – 15:00, paikalta löytyy mailoja eikä ilmoittautumista ole välttämätöntä tehdä etukäteen. Lisätietoa vuoroista löydät LexGo-Facebook sivuilta. Oma maila ja sisäpelikengät ovat suositeltavia mutta eivät pakollisia.

Lex Puuhelmien toiminta on kehittynyt vuosien varrella roimasti ja joka vuosi otetaankin aina uusia edistysaskeleita. Nykyään Puuhelmilla on myös joukkue TPS:n hallisarjassa, jossa näillä näkymin nousu 1. Divariin on todellista totta! Puuhelmissä on siis mahdollista myös aloittaa uusi harrastus ja kokea todellista urheiluhenkeä ottamalla mittaa muista Turun seudun pelailuporukoista, unohtamatta rentoa ja hauskaa joukkuehenkeä. Viikkovuoro puolestaan soveltuu kaikille, vaikkei sählymailaa olisi eläessään nähnyt. Siellä vuosikurssiin katsomatta jokainen voi tulla hutkimaan reikäpalloa ja tutustumaan muihin oikkareihin hauskanpidon ja urheilun merkeissä!

Kauden aikana on yleisesti osallistuttu seuraaviin tapahtumiin:

  •  Helsinki Floorball Cup
  • Sammonmalja
  • Turun yliopiston Salibandyturnaus
  • Opiskelijoiden SM- turnaus
  • TPS:n hallisarja

Puuhelmiä luotsaa vuosittain vaihtuva kapteenisto (kapteeni + varakapteeni). Kapteeneiden lisäksi Puuhelmien organisoimisesta, hallinnosta ja päätöksenteosta huolehtii erityinen kuusihenkinen orgaani, joka koostuu aktiivisimmista pelaajista. Viime kädessä toimintaa sääntelee Lex ry:n hallitus.

Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki lexiläiset sukupuolesta tai taitotasosta riippumatta.

Alla olevat sosiaalisen median kanavat seurantaan ja mahdolliset kysymykset ja palautteet alla olevaan sähköpostiin.

Facebook/ lexpuuhelmet
Instagram/ lexpuuhelmet
Snapchat/ lexpuuhelmet
Sähköposti/ lexpuuhelmet@gmail.com

Muista myös liittyä puuhelmien facebook-ryhmään, jossa tiedotetaan mahdollisista poikkeusaikatauluista!