Toimikunnat

Toimikunnat tekevät suuren osan yhdistyksen käytännön työstä. Toimikuntiin voi tulla mukaan jokainen halukas vuosikurssista riippumatta.

Mitä Lexin toimikunnat tekevät ja miten sellaiseen pääsee mukaan?

Toimikunnat järjestävät tapahtumia, huolehtivat varainkeruusta tai vastaavat tiedottamisesta. Yksittäinen toimikunta saa toteuttaa ideoitaan melko vapaasti, mutta yleisinä rajoina ovat tietysti hallituksen ja yhdistyksen kokouksen tekemät päätökset.

Toimikuntia on kaikkiaan kuusi: taloustoimikunta, tiedotustoimikunta, tapahtumatoimikunta, opintoasiaintoimikunta, ulkoasiaintoimikunta ja klubitoimikunta. Kulttuuri-, liikunta- ja sitsijaosto toimivat tapahtumatoimikunnan alaisuudessa. Samoin LexPressin toimituskunta sekä valokuvausrinki ovat osa tiedotustoimikuntaa. Jokaista toimikuntaa ja jaostoa johtaa aina kunkin puheenjohtaja. Toimikuntalaisia on vaihtelevia määriä aina tarpeen ja toimikuntalaisten aktiivisuuden mukaan.

Toimikuntiin voi tulla mukaan jokainen halukas vuosikurssista riippumatta, jokaiselle löytyy takuulla mielekästä tehtävää. Toimikunnat kokoontuvat aina tarpeen mukaan, ja kokouspaikkana toimii useimmiten Lexin toimisto. Kokoukset ovat avoimia kaikille Lexin jäsenille, riippumatta siitä onko aikaisemmin ollut mukana kyseisessä toimikunnassa. Tarjolla on useimmiten pientä kokouspurtavaa. Toimikuntien kokouksista ilmoitetaan yhdistyksen nettisivuilla ja sähköpostitse. Lexin eri toimikunnilla on omia sähköpostilistojaan, joita käytetään toimikunnan sisäiseen viestintään. Mikäli haluat liittyä jonkin toimikunnan sähköpostilistalle, lähetä sähköpostia kyseessä olevan toimikunnan pj:lle.

naiset istuvat portailla