Toimikunnat

Toimikunnat tekevät suuren osan yhdistyksen käytännön työstä. Toimikuntiin voi tulla mukaan jokainen halukas vuosikurssista riippumatta.

Mitä Lexin toimikunnat tekevät ja miten sellaiseen pääsee mukaan?

Toimikunnat muun muassa järjestävät tapahtumia, huolehtivat varainkeruusta tai vastaavat tiedottamisesta. Yksittäinen toimikunta saa toteuttaa ideoitaan melko vapaasti, mutta yleisinä rajoina ovat tietysti hallituksen ja yhdistyksen kokouksen tekemät päätökset.

Toimikuntia on kaikkiaan seitsemän: taloustoimikunta, tiedotustoimikunta, tapahtumatoimikunta, opintoasiaintoimikunta, ulkoasiaintoimikunta, klubitoimikuntan ja suuri toimikunta. Kulttuuri- ja liikuntajaostot toimivat tapahtumatoimikunnan alaisuudessa, sitsijaosto taas toimii klubitoimikunnan alaisuudessa. Samoin LexPress- ja valokuvausjaosto ovat osa tiedotustoimikuntaa. Jokaista toimikuntaa ja jaostoa johtaa aina kunkin puheenjohtaja tai vastuuhenkilö. Toimikuntalaisia on vaihtelevia määriä aina tarpeen ja toimikuntalaisten aktiivisuuden mukaan.

Toimikuntiin voi tulla mukaan jokainen halukas vuosikurssista riippumatta, jokaiselle löytyy takuulla mielekästä tehtävää. Toimikunnat kokoontuvat aina tarpeen mukaan, ja kokouspaikkana toimii useimmiten Lexin toimisto. Kokoukset ovat avoimia kaikille Lexin jäsenille, riippumatta siitä onko aikaisemmin ollut mukana kyseisessä toimikunnassa. Tarjolla on useimmiten pientä kokouspurtavaa. Toimikuntien kokouksista ilmoitetaan yhdistyksen nettisivuilla ja sähköpostitse. Lexin eri toimikunnilla on usein omia WhatsApp-ryhmiään. Mikäli haluat liittyä jonkin toimikunnan WhatsApp-ryhmään, ole yhteydessä kyseisen toimikunnan puheenjohtajaan.

naiset istuvat portailla