LexPress

Laadukkaasti ja laajasti oikeustieteen opiskelijoita kiinnostavia aihepiirejä käsittelevä Lexin oma jäsenlehti

Jäsenlehti ajan hermolla

LexPress on Lexin oma jäsenlehti, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Laadukkaasti ja laaja-alaisesti oikeustieteen opiskelijoita kiinnostavia aihepiirejä käsittelevä lehti ilmestyy kaksi kertaa sekä syys- että kevätlukukauden aikana. Lisäksi kesällä ilmestyy tiedekuntamme tuleville opiskelijoille suunnattu FuksiPress. Rakas lehtemme on aina jäsenistönsä näköinen, sillä sen kokoaa päätoimittaja yhdessä lexiläisistä koostuvan toimituskuntansa kanssa.

LexPress sisältää jäsenistön kirjoittamia artikkeleita ainejärjestön toiminnasta, ajankohtaisista oikeudellisista aiheista, tulevaisuuden työmahdollisuuksista ja kaikesta muusta, mikä liittyy lexiläisiin.

Lue tästä uusin lehti!

Lehtiarkistoon

Mediakortti vuodelle 2024

  • Mediakortti 2024
    mediakortti-2024-oikea.pdf
    application/pdf

Saatavuus

Lehdellä on lukijoita myös ainejärjestön ulkopuolella, ja LexPress on luettavissa sekä paperiversiona että internetissä. Heti lehden ilmestyttyä kannattaakin käydä lukemassa lehti toimistolla, Calonian kahvilassa tai Issuu-palvelussa. Lehti on mahdollista tilata myös suoraan kotiin kannettuna.

Näkyvyyttä mainospaikoilla

LexPress tarjoaa myös yhteistyökumppaneille näkyvyyttä erilaisten mainospaikkojen myötä. Lehden ilmoitusmyynnistä huolehtii talousvastaavamme Julius Hella, talous@lex.fi.

LexPress sisältää artikkeleita ainejärjestön toiminnasta, ajankohtaisista oikeudellisista aiheista, tulevaisuuden työmahdollisuuksista sekä kaikesta muusta, mikä liittyy lexiläisiin. Lehdellä on lukijakuntaa myös ainejärjestön ulkopuolella, ja LexPress on luettavissa sekä paperiversiona että Internetissä. Heti lehden ilmestyttyä kannattaakin käydä lukemassa lehti toimistolla, Calonian kahvilassa tai Issuu-palvelussa. Lehti on mahdollista tilata myös suoraan kotiin kannettuna.

LexPressin päätoimittaja vastaa lehden ilmestymisestä viisi kertaa vuodessa. Päätoimittajan pääasiallinen tehtävä on lehden sisällön suunnittelu ja taitto, sekä toisinaan myös varsinaisten artikkeleiden kirjoittaminen. Prosessi ideoinnista valmiin lehden julkaisuhetkeen kestää parisen kuukautta.

Keksi lehdelle sisältöä ja tule tekemään loistavaa lehteä! Keksitkö nerokkaan, kiehtovan ja/tai hauskan juttuidean? Vai haluaisitko julkaista jo kirjoittamasi lexiläisiä kiinnostavan artikkelin?

Kerro ideoistasi, sillä tuoreet ja erilaiset ajatukset ovat aina tervetulleita! Ehdotuksia, ideoita ja juttuja voi lähettää suoraan päätoimittajalle, mutta käännythän toki muissakin aiheeseen liittyvissä kysymyksissä rohkeasti hänen puoleensa. Tervetuloa mukaan LexPressin toimituskuntaan! 

LexPressin päätoimittajana vuonna 2024 toimii Verna Niskanen (lexpress@lex.fi).