LexPress

LexPress on Lexin oma jäsenlehti, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Laadukkaasti ja laaja-alaisesti oikeustieteen opiskelijoita kiinnostavia aihepiirejä käsittelevä lehti ilmestyy kaksi kertaa sekä syys- että kevätlukukauden aikana. Lisäksi kesällä ilmestyy tiedekuntamme tuleville opiskelijoille suunnattu FuksiPress. Rakas lehtemme on aina jäsenistönsä näköinen, sillä sen kokoaa päätoimittaja yhdessä lexiläisistä koostuvan toimituskuntansa kanssa.

LexPress sisältää jäsenistön kirjoittamia artikkeleita ainejärjestön toiminnasta, ajankohtaisista oikeudellisista aiheista, tulevaisuuden työmahdollisuuksista ja kaikesta muusta, mikä liittyy lexiläisiin.

Lehdellä on lukijoita myös ainejärjestön ulkopuolella, ja LexPress on luettavissa sekä paperiversiona että internetissä. Heti lehden ilmestyttä kannattaakin hakea oma kappaleensa toimistolta tai Calonian kahviosta. Lehti on mahdollista tilata myös suoraan kotiin kannettuna.

LexPressin päätoimittaja vuonna 2021 on Pihla Kankaanpää, lexpress [at] lex.fi. Päätoimittaja kerää lehden kasaan viisi kertaa vuodessa ja prosessi juttujen suunnittelusta valmiin lehden painosta saapumiseen kestää noin kaksi kuukautta.

LexPress tarjoaa myös yhteistyökumppaneille näkyvyyttä erilaisten mainospaikkojen myötä. Lehden ilmoitusmyynnistä huolehtii talousvastaavamme Jimi Paavola, talous [at] lex.fi.

Keksi lehdelle sisältöä ja tule tekemään loistavaa lehteä! 

Keksitkö nerokkaan, briljantin ja/tai hauskan juttuidean? Vai haluaisitko julkaista jo kirjoittamasi lexiläisiä kiinnostavan artikkelin?

Kerro kaikista ideoista päätoimittajalle, sillä tuoreet ja erilaiset ajatukset ovat aina enemmän kuin tervetulleita! Ehdotuksia, ideoita ja juttuja voi lähettää suoraan päätoimittajalle. Tervetuloa mukaan LexPressin toimituskuntaan! 

Valokuvaus

Lexin toiminnan ja tapahtumien valokuvaamisesta sekä kuvien lisäämisestä nettisivujen valokuvausgalleriaan huolehtii valokuvausrinki. Lisäksi valokuvausrinki tekee tiivistä yhteistyötä LexPressin kanssa muun muassa kansikuvien ja kuvituskuvien osalta. Jos viihdyt paremmin kameran taka- kuin etupuolella ja kamera pysyy hyvin hyppysissäsi, tule mukaan valokuvausrinkiin ilmiantamalla itsesi osoitteeseen sanni.m.ylimaki [at] utu.fi.

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook

Uusin lehti