Taloustoimikunta

Taloustoimikunnan eli TTMK:n tärkeimpänä tehtävänä on yhdessä yhdistyksen puheenjohtajan kanssa vastata yhdistyksen yritysyhteistyöstä. Lexin yhteistyökumppaneina toimivat alojensa johtavat yritykset niin asianajo- kuin pankkimaailmastakin. Myös kustantamot ovat merkittäviä yhteistyökumppaneja Lexille. Taloustoimikunnassa toimiessa pääseekin siis näkemään aitiopaikalta miten liike-elämän huipulla toimitaan.

Taloustoimikunta koostuu hallituksen talousvastaavasta, puheenjohtajasta sekä erikseen vahvistettavasta määrästä hallituksen valitsemia yrityssuhdevastaavia. Vuonna 2017 yrityssuhdevastaavia valittiin neljä. Taloustoimikunnan puheenjohtajana toimii Lex ry:n hallituksen talousvastaava.

Yhteistyösopimusten kautta tuetaan osaltaan yhdistyksen toimintaa, välitetään työpaikkoja sekä hankitaan jäsenetuja lexiläisille erilaisista tuotteista ja palveluista. Taloustoimikunnan panos onkin tärkeä tekijä yhdistyksen jokapäiväisen toiminnan kannalta.

Taloustoimikunta järjestää perinteiset ja suositut Hesa-excut, joissa vieraillaan yhteistyökumppaniemme toimipisteissä. Näin lexiläiset pääsevät näkemään ja tutustumaan mahdollisiin tuleviin työpaikkoihinsa. Hesa-excujen lisäksi taloustoimikunta pyrkii järjestämään myös muita vierailuja juristeja työllistäviin yrityksiin ja julkishallinnon toimipisteisiin.

Lisätietoa taloustoimikunnasta saat taloustoimikunnan puheenjohtajalta Kalle Kuusistolta. (talous(a)lex.fi)