Kirkkotie

"Huomenna on bileet taas

Klubikselta kaljaa saa

Kirkkotiellä aamuun asti Kikkaa soitetaan"

- Lexiläisten laulu

 

 
        
 
       
 
       
 
Lexin kerhohuoneisto, Kirkkotie, sijaitsee Ylioppilaskylän välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kirkkotie 15-19, 20540 Turku (kartta). Samassa rakennuksessa toimii K-Market Maisteri. Kirkkotien sisäänkäynti on kuitenkin Keskikadun puolella.
 
Kirkkotien noustua helmikuussa 2007 tuhkasta heinäkuussa 2006 tapahtuneen tulipalon jälkeen on se toiminut entiseen malliin lexiläisten vapaa-ajantoiminnan keskuksena ja on lukuisten Lexin bileiden ja sitsien pitopaikka. Aikoinaan myös toimistona ja lukusalina palvellut Kirkkotie on tarjonnut puitteet lexiläisten biletykselle jo yli neljäkymmentä vuotta ja saavuttanutkin legendaarisen statuksen opiskelijoiden keskuudessa.
 
Lex ry:n jäsen voi hakea Kirkkotietä yksityiseen käyttöönsä, mutta sitä vuokrataan myös yhdistyksen ulkopuolisille. Kirkkotien kalustoon kuuluu mm. hyvin varusteltu keittiö astioineen, pöydät ja tuolit jopa 70 hengelle, biljardipöytä sekä laadukas äänentoisto mikseripöytineen ja discovalot.
 
Vuokrahinnat:
 
·         Lexin jäsenille 75 euroa
 
·         Senilexin jäsenille 350 euroa​
 
·         TYY:n alaisille järjestöille 300 euroa
 
·         Muille 450 euroa
 
Vuokraehdot:
 
Kirkkotien vuokraehdot löydät täältä. Vuokra-aika alkaa pääsääntöisesti kello 12.00 ja loppuu seuraavana päivänä viimeistään kello 12.00. Varauksen pääset tekemään varauskalenterista. Huomaathan, että täyttäessäsi varauslomakkeen lähetät vuokraustoiveen, jonka Lex ry:n hallitus käsittelee. Saat varauksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä erillisen sähköpostin käsittelyn jälkeen.
 
Vuonna 2021 Kirkkotiestä ja sen vuokrauksesta vastaa klubimestari
 
Säde Junninen, email: klubimestari(at)lex.fi, puh. 050 511 9111
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook