Tapahtumat

Kokoukset, bileet, kerhot, sitsit, spexit... Kaikki löytyy täältä!

Vaihtari-ilta

Tule etkoilemaan ennen K-tien avajaisia ja tutustumaan tiedekunnan vaihto-opiskelijoihin Elsa Turun toimistolle!   Lisätietoa tapahtumasta julkaistusta Lexinfosta tai intsek@lex.fi

Tiedotustoimikunnan kokous

Kiinnostaako sinua osallistua suunnittelemaan Suomen kirkkaimpia oikeustieteellisiä julkaisuja, eli Cal§aria ja LexPressiä? Saavuthan toimistolle klo 16.00. Luvassa on hyvät tarjoilut ja vielä parempaa seuraa. Lisätietoa kokouksesta tiedotusvastaava Cecilia Mäkelältä (tiedotus@lex.fi) ja LexPressin päätoimittaja Verna Niskaselta (lexpress@lex.fi)

Toimiston avajaiset

Kahvi porisee, pulla tuoksuu ja pääsihteeri hymyilee! Toimisto avaa ovensa taas pitkän talven jälkeen. Uusi pääsihteeri Eemil on loihtinut maukkaita herkkuja jäsenistölle. Lisätietoja saa pääsihteeri Eemililtä (paasihteeri@lex.fi)

Lajikokeilu: Spinning

"Mie treenaan, Sie treenaat, Kun treenaat, Ei tuu darraa" Lämmitelkää lihakset sillä vuoden ensimmäinen lajikokeilu on täällä! Luvassa on ensimmäistä kertaa lajikokeilujen historiassa Spinningiä. Tästä tulee taatusti jalkalihakset vahvemmaksi ja olo paremmaksi. Ei muuta kuin urkkakamat mukaan ja pyöräilemään!   Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin julkaistavasta Lexinfosta tai tapahtuma@lex.fi.

Trilogia – Back 2 School

Joululomat on lusittu ja aika palata koulun penkille! Uuden lukuvuoden poikkaritapahtumat polkaistaan vahvasti käyntiin Back 2 Schoolilla. Valmistautukaa juhlimaan perinteiseen tapaan kylterien ja lääkisläisten kanssa. Lisätietoa tapahtumasta saa myöhemmin julkaistavasta […]

Deloitte Curling

Odotettu Deloitte Curling tulee taas!! Nyt otetaan mittaa siitä, ketkä kruunataan Lexin tämän vuoden Curling -mestareiksi. Pistäkää päivämäärä kalenteriin ylös ja eikun odottelemaan myöhemmin julkaistavaa lisätietoa!