Tapahtumat

Kokoukset, bileet, kerhot, sitsit, spexit... Kaikki löytyy täältä!

Fuksiristeily 2023

Hiiohoi ja köydet irti! On tullut aika taas perinteiselle fuksiristeilylle. Sadat oikisfuksit ympäri Suomea saapuvat ulkoiluttamaan haalareitaan Silja Symphonylle. Luvassa on mm. buffetillallinen uusien tuttavuuksien kanssa, biletystä meren aalloilla yön pikkutunneille saakka ja tutustumista Tukholman saloihin!   Lisätietoa tapahtumasta saa myöhemmin julkaistavasta Lexinfosta tai ulkosuhdevastaavalta intsek@lex.fi.

Yleinen liikuntavuoro

Tule purkamaan arjen paineet yleiseen liikuntavuoroon! Tällä kertaa luvassa on yleisen liikkavuoron vetäjän vetämää rentoutumista ja venyttelyä.   Lisätietoa tapahtumasta yleisen liikuntavuoron vetäjältä Nelli Peltoselta (nelli.sara.peltonen@gmail.com)

Yleinen liikkavuoro – Kehonhuoltotunti

Tuntuuko kehossa jäykkyyttä ja väsymystä pitkän työ- tai opiskelupäivän jälkeen? Onko raskas liikunta jättänyt paikkoihin kolotusta? Kaipaatko hetken rentoutumista ja palautumista alkaneeseen viikkoon? Ei hätää, tähän kaikkeen on ratkaisu! Lämpimästi tervetuloa yleiselle liikuntavuorolle maanantaina 4.3. klo 20.30–21.30 Puolalan koulun alasaliin. Lisätietoja yleisestä liikuntavuorosta voit kysyä yleisen liikuntavuoron vetäjältä Nelli Peltoselta (nelli.sara.peltonen@gmail.com tai 045 633 0035).

Laulunjohtajakoulutus -sitsit

Nyt on jälleen tullut aika päivittää sitsien vakiokalustoa eli laulunjohtajien iloista joukkoa. Laulunjohtajien tehtävänä on nimensä mukaisesti johtaa laulua sekä pitää tunnelma katossa ja sitsikansa hyppysissään. Jos siis tunnet vetoa päästä kokemaan sitsit pääpöydän paremmalta puolelta, tämä on tilaisuutesi!   Lisätietoja tapahtumasta saa hallituksen puheenjohtaja Veralta (044 097 0831, tai puheenjohtaja@lex.fi) tai sitsivastaava Idalta (040 960 […]

Murhamysteeri-illallinen

Viimevuonna lanseerattu murhamysteeri-illallinen tekee paluun! Uskallatko ottaa haasteen vastaan ja tulla osaksi tarinaa, jossa pääset astumaan hahmosi elämään ja kokemaan Kirkkotien mystiikan? Kaikki osallistujat pääsevät nauttimaan tarinasta koko illan ajan, unohtamatta että kuka vain meistä voi olla murhaaja.   Lisätietoa tapahtumasta tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fi)

Lex ry:n 1. sääntömääräinen kokous

Sääntömääräinen kokous on yhdistyksen korkein päättävä elin, jossa jäsenistö käyttää päätösvaltaansa. Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti ensimmäisessä sääntömääräisessä kokouksessa käydään läpi muun muassa vuoden 2023 toimintakertomus ja myönnetään vastuuvapaus vuoden 2023 hallitukselle.   Lisätietoa tapahtumasta hallituksen puheenjohtaja Vera Valkoselta (puheenjohtaja@lex.fi)

Kertun kepittäjäiset

On jälleen se aika vuodesta suunnatta nokka kohti Helsingin Kalliota ja sen lukuisia baareja! Rakkaan sisarainejärjestömme Pykälä järjestää legendaariset approt.   Lisätietoa tapahtumasta tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fo, 0401299950)