Tapahtumat

Kokoukset, bileet, kerhot, sitsit, spexit... Kaikki löytyy täältä!

Kirkkotien avajaiset

Kirkkotie avaa jälleen ovensa pitkän odotuksen jälkeen! Tervetuloa tanssimaan yön pikkutunneille asti Turun parhaimmassa bilepaikassa. Luvassa on hyvää musiikkia, lex-tuttuja ja mitä parhainta menoa.   Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin julkaistavassa Lexinfossa.

Vaihtari-ilta

Tule etkoilemaan ennen K-tien avajaisia ja tutustumaan tiedekunnan vaihto-opiskelijoihin Elsa Turun toimistolle!   Lisätietoa tapahtumasta julkaistusta Lexinfosta tai intsek@lex.fi

Tiedotustoimikunnan kokous

Kiinnostaako sinua osallistua suunnittelemaan Suomen kirkkaimpia oikeustieteellisiä julkaisuja, eli Cal§aria ja LexPressiä? Saavuthan toimistolle klo 16.00. Luvassa on hyvät tarjoilut ja vielä parempaa seuraa. Lisätietoa kokouksesta tiedotusvastaava Cecilia Mäkelältä (tiedotus@lex.fi) ja LexPressin päätoimittaja Verna Niskaselta (lexpress@lex.fi)

Toimiston avajaiset

Kahvi porisee, pulla tuoksuu ja pääsihteeri hymyilee! Toimisto avaa ovensa taas pitkän talven jälkeen. Uusi pääsihteeri Eemil on loihtinut maukkaita herkkuja jäsenistölle. Lisätietoja saa pääsihteeri Eemililtä (paasihteeri@lex.fi)