Ladataan Tapahtumat

Avancen klubi-ilta

Tiedot

Päivämäärä:
20.9.2022
Aika:
18:00 - 20:00
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

20.9.2022 klo 18:00 - 20:00

Syksy on alkanut ja sen myötä klubi-illat jatkuvat! Klubi-illat ovat Lexin ja asianajotoimistojen yhteistapahtumia, joissa nautitaan hyvästä ruuasta ja asiapitoisesta ohjelmasta rennoissa merkeissä.

Lex ry järjestää klubi-illan yhdessä Avance Asianajotoimiston kanssa aiheesta mergers and acquisitions tiistaina 20.9. kello 18 alkaen. M&A aiheena koskettaa varsinkin liikejuridiikan parissa työskenteleviä juristeja, joten jos M&A ja liikejuridiikka ylipäänsä kiinnostaa, kannattaa saapua paikalle kuuntelemaan alalla työskentelevien asiantuntijoiden näkemyksiä aiheesta. Ilta järjestetty siten, ettei M&A:sta aiheena tarvitse olla ennakkotietoa, vaan se sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille vuosikurssiin katsomatta. Samalla illan aikana pääsee nauttimaan Avancen tarjoamasta ruuasta ja virvokkeista, ja varsinaisen asiaosuuden jälkeen on varattu aikaa matalan kynnyksen keskusteluille juristien kanssa. Varmista itsellesi paikka syksyn ensimmäisestä klubi-illasta lämmittelemällä kidesormiasi, sillä iltaan on rajattu määrä paikkoja noin 30 lexiläiselle.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 13.9. klo 12.00. Paikkoja on 32 ensimmäiselle. Linkki ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/5b7d0f95-b0c1-4665-a3ec-947bcec8ac99

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu kide.appissa. Ilmoittautumista varten muistathan luoda kide.app-tilin ja kirjautua sisään ennen lipunmyyntiä. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Jos estyt osallistumasta, voi lipun antaa eteenpäin toiselle lexiläiselle käyttämällä ”lähetä lippu” toimintoa.

Mitä: Ruokaa, juomaa ja M&A juridiikkaa
Missä: Kirkkotiellä 20.9. klo 18-20.30
Paljonko maksaa: Ei mitään
Ilmoittautuminen: 13.9. klo 12 Kide.appissa

Järjestäjät seuraavat muuttuvaa koronatilannetta jatkuvasti ja pidättävät oikeuden tapahtuvaa koskeviin muutoksiin. Ethän tule paikalle oireisena.

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat kaikki hallituksen jäsenet.