Työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkailmoitukset.

Elenia hakeaa Legal Traineeta kesäksi

Tule avustamaan lakiasiat ja riskienhallinta -tiimiämme Tampereelle. Etsimme oikkaria, jolta löytyy sekä tuntumaa että kiinnostusta sopimus- ja liikejuridiikkaan. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kerätä kannuksia ja kasvattaa omaa osaamispääomaasi alan asiantuntijoiden kanssa.

 

Energiaa arkeen

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Legal Traineen tehtävä Elenialla on sinulle loistava ponnahduslauta ja tilaisuus kerryttää arvokasta kokemusta. Pääset oppimaan liiketoiminnan sopimusasioita energia-alan edelläkävijäyrityksessä ja saat ensikäden kokemusta yhtiölakimiehen tehtävistä.

 

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden Elenian lakimiesten kanssa ja sinua coachataan uuden oppimisessa. Tukenasi sinulla on nuorekas työyhteisö sekä Elenian monipuolinen perehdyttämisprosessi. Valmiita vastauksia ei aina ole tarjolla, joten etsimämme henkilön täytyy olla myös utelias ja rohkea oppimaan uutta.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Tämä tehtävä ei sovi tulevalle kammiojuristille, vaan vaatii sosiaalista pelisilmää, hyvää huumorintajua, uskallusta heittäytyä uusiin tilanteisiin sekä ennen kaikkea oma-aloitteisuutta. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

 • sopimusjuridiikan ja yhtiöoikeuden perusteiden tuntemusta (esim. suoritettu opintojakso)

 • aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja kehittymiseen

• hyvää englannin kielen taitoa

 Meriittejä tärkeämpää on kuitenkin se, että sinulla on oikea asenne.

 

Näin haet

Jos sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä Elenialla, niin Senior Legal Counsel Mikko Koivula vastaa kysymyksiisi 21.2.2020 klo 14:00-15:00 tai 2.3.2020 klo 14:00-15:00.

Mikon tavoitat numerosta +358 443 777 808.

 

Tutustu uratarinoihimme www.elenia.fi/ura ja jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 8.3.2020. Toivomme, että olet nopea liikkeissäsi ja tartut tähän tilaisuuteen, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Elenia -konsernin muodostavat sähkönjakelupalveluita tarjoava Elenia Oy ja sen tytäryhtiöt Elenia Palvelut Oy ja Elenia Finance Oyj. Elenia Oy on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka huolehtii sähkönsiirrosta asiakkailleen sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Elenia Palvelut Oy on energia-alan palvelutuottaja, joka tarjoaa asiakaspalvelua ja rakennuttamispalveluita sähköverkko-, kaukolämpö- ja maakaasu- sekä sähkönmyyntiliiketoimintaan. Elenia on savuton ja päihteetön työpaikka.

 

Hakuaika päättyy: 08.03.2020 23:59

Jätä hakemus​

 

Visma Legal hakee Legal Traineeta kesälle  

 

Visma Legal Trainee

 

Oletko ON-tutkinnon suorittanut oikeustieteen opiskelija? Oletko kiinnostunut saamaan laajan kuvan juridisista toimeksiannoista ja tekemään käytännön töitä? Etsimme kesälle 2020 (touko-elokuu) Legal Traineeta, jonka kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti liikejuridiikka ja työskentely suomalaisten PK-yritysten oikeudellisten asioiden parissa.

 

Visma Legal on turkulainen lakitoimisto, jossa työskentelee yli 20 lakiasiantuntijaa. Vahvuutenamme on erityisesti PK-yritysten ja PK-yrittäjien tarpeiden ymmärtäminen. Pyrimme aina huomioimaan kokonaisuuden, sekä yrityksen että yrittäjän kannalta. Legal Traineena pääset avustamaan lakimiehiämme monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa Corporate, Private ja Debt Collection -tiimeissämme.

 

Legal Trainee -tehtävä on kokopäiväinen ja kestää 4 kuukautta. Aloitusajankohta on toukokuun alussa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaista kirjallista esitystaitoa sekä ratkaisukeskeisyyttä. Työotteeltasi olet itsenäinen, mutta myös tiimissä työskentely on sinulle luontevaa. Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

 

Oletko sinä etsimämme Legal Trainee? Vakuuta meidät ja jätä CV:si, hakemuksesi sekä opintorekisteriotteesi alla olevan linkin kautta sähköisellä hakulomakkeella viimeistään sunnuntaina 1.3.2020. Harjoittelupaikka on Turussa KOP-kolmion toimistollamme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse HR Coordinator Eva Koivunto, eva.koivunto [at] visma.com.

 

Hae tehtävää tästä: http://bit.ly/vismalegal-trainee

 

Visma Legal on luotettu lakialan ammattilainen,  joka palvelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Olemme Varsinais-Suomen suurin lakitoimisto ja palveluksessamme on yli 20 lakiasiantuntijaa. Visma Legal on osa kasvavaa pohjoismaista Visma-konsernia

 

Hannes Snellman is looking for an associate lawyer 

 

Dispute Resolution Lawyer 

We are looking for an associate lawyer to join our Dispute Resolution team in Helsinki. Our Dispute Resolution team advises clients in business disputes, regulatory investigations, and insolvency matters. If you join our team, you will get to work with both domestic and cross-border litigation, ad hoc, and administered arbitration proceedings and mediation and other forms of alternative dispute resolution. 

What We Are Looking For
We are looking for someone who:
    >  is newly graduated or has a few years of relevant experience, e.g. from a law firm
    >  has an analytical approach to work and strong interpersonal skills
    >  strives for premium quality and is service-minded    
    >  has a strong drive to develop into a top professional in the field of dispute resolution
    >  is fluent in Finnish and English (knowledge of Swedish would be much appreciated)

What We Offer
    >  working with some of the most interesting and demanding clients in the Nordic and international markets
    >  experienced coach to provide support throughout your career
    >  skill development programmes, personal annual plans, and fringe and other benefits
    >  opportunity to build your career in an inclusive working atmosphere where you get to be part of the team from day one 
 
Hannes Snellman as an Employer

Hannes Snellman is a top-tier Nordic law rm with 300 outstanding lawyers and other professionals based in Finland and Sweden. We advise leading international and local corporations across all business sectors. In addition to unique assignments, we o er our employees an opportunity to work with sharp-minded professionals in an atmosphere of inclusiveness. Our employees have different backgrounds and personalities, but we all share the same values: a commitment to provide high-quality services and a passion for what we do. We encourage independent thinking and take great pride in the professionalism of our teams and individuals. For more information, please visit our website​

 

Join Us

If you feel that you are the right person for this position, please submit your application, CV, and relevant certificates via our website by 8 March 2020 at the latest.

For more information about the position, please contact 
Anders Bygglin (+358 50 544 6451), Anna-Maria Tamminen (+358 40 550 0687), or Markus Manninen (+358 40 588 3645). 

 

Castrén & Snellman hakee harjoittelijoita syksylle 

HARJOITTELIJOITA SYKSYLLÄ 2020 ALKAVIIN HARJOITTELUOHJELMIIN

Onko sinulla rohkeutta, kipinää ja tahtoa menestyä? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Tule meille harjoittelijaksi – sparraamme sinusta menestystarinoiden tekijän!

Etsimme nyt harjoittelijoita kaikkiin harjoitteluohjelmiimme 31.8.2020 alkavalle jaksolle.  

Aloita menestystarinasi meillä

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä toimeksiannoissa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Tarjoamme loistavan työympäristön uraansa aloitteleville oikeustieteen opiskelijoille. Meillä pääset tutustumaan asianajotoimiston arkeen ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Arvostamme jokaisen työpanosta sekä kykyä ja intoa tuoda oma osaaminen osaksi palvelukokonaisuutta, jota tarjoamme asiakkaillemme. Kannustamme jokaista jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Nuorempi harjoittelija (4 kk)

Nuorempana harjoittelijana pääset jo opintojen alkuvaiheessa tutustumaan asianajoalan arkeen monipuolisten toimistotehtävien parissa. Nuorempien harjoittelijoiden tiimissä pääset esimerkiksi huolehtimaan toimiston rutiineista, asioimaan virastoissa ja avustamaan asiakastapahtumissa. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä, ja että sinulla on ennen kaikkea avoin ja energinen asenne työhön. Nuoremmat harjoittelijat työskentelevät neljän kuukauden jaksoissa, lukuvuosien aikana osa-aikaisesti ja kesäisin kokopäiväisesti.

KM-harjoittelija (12 kk)

KM-harjoittelijana avustat lakimiehiämme toimeksiannoissa laaja-alaisesti tekemällä monipuolisia tiedonhakuja, niin juridiikan kuin taloudellisenkin tiedon saralla. KM-harjoittelijana sinulla on mahdollisuus kehittää tiedonhaun, oikeudellisen ajattelun, juridisen kirjoittamisen ja tiimityön taitojasi sekä saada suuntaa opinnoille ja uralle. Voisit sopia KM-harjoittelijaksemme, mikäli opintosi ovat harjoittelun alkaessa noin puolivälissä (n. 160 op), olet tiimihenkinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta juridista tiedonhakua kohtaan. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta tiedonhausta töiden ja opintojen kautta. KM-harjoittelijat työskentelevät 12 kuukauden jaksoissa, lukuvuosien aikana osa-aikaisesti ja kesäisin kokopäiväisesti.

Legal Tech -harjoittelija (12 kk)

Oikeusteknologiaan erikoistuneena Legal Tech -harjoittelijana vastaat oikeusteknologiatyökalujen käytöstä ja opastat niihin liittyvissä kysymyksissä. Sovit joukkoomme, jos sinulla on aitoa kiinnostusta oikeusteknologiaan ja paloa juridiikkaan sekä hyvät tietotekniset taidot töiden tai opintojen kautta. Asiakaspalveluhenkisyys, tiimityökyky sekä avoin, reipas ja luova ote työhön ovat tärkeitä ominaisuuksia Legal Tech -harjoittelijalle. Suoritettujen opintojen osalta olemme joustavia, osaaminen ja asenne ratkaisevat. Legal Tech -harjoittelijat työskentelevät 12 kuukauden jaksoissa, lukuvuosien aikana osa-aikaisesti ja kesäisin kokopäiväisesti.

Vanhempi harjoittelija (4 kk)

Vanhempana harjoittelijana saat alan parhaat opit ja pääset mukaan tiimeihin, joissa tehdään Suomen merkittävimpiä toimeksiantoja. Kehität omaa osaamistasi tutustumalla vastavalmistuneen juristin työtehtäviin ja arkeen sekä osallistumalla talon yhteisiin kehittämisprojekteihin. Toivomme, että opintosi ovat loppusuoralla, ja että sinulla on jo jonkin verran alan työkokemusta sekä avoin, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen asenne. Vanhemmat harjoittelijat työskentelevät kokopäiväisesti neljän kuukauden jaksoissa.

Miten haen?

Lue lisää harjoitteluohjelmistamme ja lähetä hakemuksesi verkkosivuillamme! Liitä hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi.

Voit hakea samalla lomakkeella useammalle harjoittelujaksolle. Mikäli haet ensi syksyn jaksolle, lähetä hakemuksesi meille 1.3.2020 mennessä.

Harjoittelujaksojemme hakuajat:

 • Syksylle 2020: lähetä hakemuksesi viimeistään 1.3.2020
 • Keväälle 2021: haku päättyy syyskuun 2020 alussa
 • Kesälle 2021: haku päättyy marras-joulukuussa 2020

Ilmoitamme tarkat ajankohdat noin kuukautta ennen hakuajan päättymistä.

Hakemuksen jättämisen jälkeen saat kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn kysymykseen. Käymme kaikki hakemukset ja videot läpi ja kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään toimistollemme. Syksyn jaksolle hakevien rekrytointipäivät järjestetään maaliskuussa alla olevan aikataulun mukaisesti. Merkitse päivät kalenteriisi jo siltä varalta, että tulet valituksi jatkoon. Huom! Mikäli et voi osallistua rekrytointipäiväämme, se ei ole este hakemiselle. Järjestämme tarvittaessa korvaavia yksilöhaastatteluja.

 • Nuoremmat harjoittelijat 10.3. ja 11.3.2020
 • KM-harjoittelijat 10.3.2020
 • Legal Tech -harjoittelijat 10.3.2020
 • Vanhemmat harjoittelijat 13.3. ja 16.3.2020

Lisätietoja harjoitteluohjelmista ja rekrytointiprosessista saat seuraavasti:

 • Nuoremmat harjoittelijat, KM-harjoittelijat & Legal Tech -harjoittelijat: henkilöstökoordinaattori Elina Kytömaa (020 7765 237 tai elina.kytomaa [at] castren.fi

  )
 • Vanhemmat harjoittelijat: Talent Specialist Riitta Vuorenvirta (020 7765 495 tai riitta.vuorenvirta [at] castren.fi

  ).

Odotamme innolla hakemustasi!

Tutustu meihin ja lue lisää

 

Borenius hakee Associate Traineeta

Hyvä opiskelija,
 
Boreniuksella on parhaillaan avoinna Associate Trainee -haku. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa ja kiinnostunut ryhmäkohtaisesta työharjoittelujaksosta asianajomaailmassa, tutustu alla olevaan ilmoitukseen ja täytä hakemuksesi viimeistään 1.3.2020.
 
***
 
We are looking for Associate Trainees to join our Helsinki office!
 
The traineeship is a six-month full-time position from 31 August 2020 to 5 March 2021. Our Associate Trainee programme is aimed at students who are in the final stages of their studies. As an associate trainee, you can concentrate on a particular field of law that interests you most. Our associate trainees gain valuable hands-on experience by working on tasks similar to those of associates, such as performing extensive legal information searches, drafting memoranda and legal documents and participating in negotiations. We encourage our associate trainees to reach their full potential by offering them the chance to take on responsibility and to participate in major projects with the support of experienced professionals on their team.
 
Associate Trainees get an excellent opportunity to contribute to real client work as equal members of the team. During my traineeship, I was given responsibilities and the chance to experience what an M&A lawyer does in practice. Transitioning to an associate position after my traineeship ended felt very natural.
– Suvi Hyvärinen, Associate, former Associate Trainee
 
WE VALUE YOUR
 • uncompromising attitude to quality
 • positive team attitude while maintaining your independent approach to work
 • completion of at least 160 credits
 • fluency in Finnish and English (other language skills are considered an asset)
 • genuine interest in the field of law you have selected
 
 
WE OFFER
a wide range of demanding tasks and an opportunity to work together as a team with our top-ranked experts. We encourage all of our employees to develop themselves actively with the support of their superior and colleagues. We invest in learning by providing new employees with extensive induction training and by offering all of our employees high-quality training programmes to support their personal career path and development as a professional.
 
 
AS AN EMPLOYER
we recognise that a successful law firm is more than just a business. We believe in a strong, unified corporate culture where we share the same values, mission and strategy. Our core values are succeeding together, respecting others, and taking pride in our work. These are at the heart of our approach to work.
 
Quality requires commitment to excellence. We invest in our people by training and tutoring our lawyers to bring out the best in their professional development.
 Casper Herler, Managing Partner
 
Diversity is our strength. Our carefully selected pro bono partners and programmes are a reflection of our commitment to promoting diversity and social inclusion. These allow us to give back to society while maximising the positive impact of our employees’ legal expertise.
 
How to apply?
The application period is from 3 February to 1 March 2020. We will review applications on a rolling basis – so the sooner you apply, the sooner we can process your application. Please note that we can fulfil the positions before the end of the application period. Please indicate the practice groups you are the most interested in. You can select several practice groups, but kindly describe your primary areas of interest in your application.
For additional information, please contact Human Resources Director Monica Reikko tel. +358 20 713 3404 or HRD Manager Lotta Öhman tel. +358 20 713 3474.
 
 
 

Roschier hakee Associate Traineeta syksylle 2020

 
The best foundation for your future
 
Roschier is now looking to hire Associate Trainees for fall 2020
 
At Roschier, you will get to learn from the best — by working with the best. Our Associate Trainee program gives you an outstanding opportunity to discover the world of business from a legal perspective. You get to apply your studies to practice in a challenging and ever-changing business law environment. All our trainees are part of the Roschier team from day one, taking responsibility and actively assisting our lawyers in both client-related work and other matters.
 
We are now looking for talented trainees who:
 
 • are interested in business law
 • have completed approximately half of their law studies by the beginning of the traineeship
 • share our values and commitment to providing first-class service
 • enjoy inspiring teamwork in a business that extends across borders
 • are passionate about their job and have a genuine interest in their own professional development
 • have excellent oral and written communication skills: fluency in Finnish and English
 
What we offer:
 • ​​our commitment to constant improvement: you can expect to grow on both a professional and personal level in a stimulating environment
 • Roschier University: a unique curriculum of skills training and people development programs
 • the opportunity to work with the brightest minds in the Nordics
 • an inspiring, flexible and fun place to work in a truly international setting
 • an open, collaborative and inclusive culture
 • mentoring and tutoring through your traineeship

Our Associate Trainees work full-time for a fixed-term period. We are now looking to hire Associate Trainees for fall 2020 period spanning from September 2020 to January/February 2021  

Interested? Please see our Careers site at Roschier.com for more information and apply by 23 February.

 

 

 

 

 

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook