Työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkailmoitukset.

Eversheds Sutherland hakee oikeustieteen opiskelijaa

 
The world’s your oyster
Create the career you want, where you want
 
Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Yrityksemme on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Eversheds Sutherlandin muodostavat nykyisin 69 toimistoa ja yli 4500 ammattilaista, jotka toimivat 34 eri maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme viidellä paikkakunnalla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa kaikkiaan 200 hengen voimin.
 
Haemme Turun toimistoomme opintojensa alkupuolella olevaa 
 
oikeustieteen opiskelijaa
 
avustamaan lakimiehiämme toimeksiantojen hoitamisessa sekä toimiston arkirutiinien pyörittämisessä.
 
Turun toimistomme sijaitsee Linnankadun varrella Veistämönaukiolla ja toimistossamme työskentelee noin 10 asiantuntijaa. Toimistossamme opiskelijaharjoittelijat pääsevät käyttämään osaamistaan laaja-alaisesti erilaisten tehtävien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuun alussa. Työtä on toimiston työtilanteista riippuen 8-16 tuntia viikossa huomioiden opintojen yhteensovittaminen joustavasti työaikojen kanssa. Painotus tehtävässä on insolvenssijuridiikan hoitamisessa. Tehtävä edellyttää huolellista ja täsmällistä työotetta, pitkäjänteisyyttä sekä reipasta asennetta. Aiempi kokemus asianajotoimistosta ja konkurssiasioista katsotaan eduksi. Arvostamme myös ruotsin kielen taitoa.
 
Tehtävä tarjoaa mukavan työympäristön 10 hengen tiimissämme sekä samalla erinomaisen mahdollisuuden tutustua aidosti kansainväliseen asianajomaailmaan ja eri oikeudenaloihin. Tarjoamme oikkareillemme myös hyviä työsuhde-etuja.
 
Emme valitettavasti pysty vastaamaan asiaa koskeviin puhelintiedusteluihin. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, toimi nopeasti ja rekisteröi ytimekäs hakemuksesi viimeistään 24.11.2019 mennessä. Liitä mukaan hakemukseen ansioluettelosi sekä opintosuoritusote. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oivallinen lisä työyhteisöömme.
 
Let your career take off in an international law practice.
 

Brander & Manner Asianajotoimisto hakee asianajoassistenttia

Haemme Brander & Manner Asianajotoimistoon, Turkuun, määräaikaiseen työsuhteeseen

asianajoassistenttia

Työtehtäviisi kuuluvat asianajotoimiston monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Työroolissasi kommunikoit päivittäin asiakkaiden, viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, joten odotamme sinulta erinomaisia viestinnällisiä taitoja sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet sujuva ja ripeä tekstinkäsittelijä, sanelusta purku on sinulle tuttua. Tehtävässäsi haet oma-aloitteisesti ja aktiivisesti lisäinformaatiota eri lähteistä tukemaan asianajajien työtä. Huolehdit aikatauluista, matkajärjestelyistä, toimiston kalentereiden ylläpidosta sekä asiakirjahallinnasta. 

Odotamme sinulta reipasta ja aktiivista työasennetta sekä kiinnostusta asianajoalaa kohtaan. Olet työssäsi tarkka, huolellinen ja joustava. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, organisointi- sekä ihmissuhdetaitoja. Olet luontainen asiakaspalvelija ja parhaimmillasi monipuolisessa työroolissa. Omaat erinomaiset tekstinkäsittelytaidot (MS Office) ja sujuvan englannin kielitaidon. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän arvostetussa asianajotoimistossa sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi alalla. 

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja on kestoltaan määräaikainen 6-12 kuukautta. 

Hakemukset ja CV:t pyydämme toimittamaan 15.11.2019 mennessä osoitteella: susanna.hedenstrom [at] brander-manner.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa assistentti Susanna Hedenström, susanna.hedenstrom [at] brander-manner.fi, p. 040 503 5005. 

Kotka & co. Asianajotoimisto Oy hakee harjoittelijaa

Toimistoomme avautuu harjoittelijan paikka tammikuussa 2020. 

Haemme toimistoomme harjoittelijaksi aikaansaavaa, vastuuntuntoista, tiedonjanoista ja joustavaa oikeustieteen opiskelijaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua asianajotoimiston arkeen ja huippuhetkiin työskentelemällä osana rentoa ja osaavaa porukkaa. Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, toimistotyötä ja asianajajien avustamista oikeudellisten toimeksiantojen hoitamisessa. Toimistossamme on ollut harjoittelijoina kaksi oikeustieteen opiskelijaa, joista toiseksi tulisit nyt ehkäpä sinä.

Työ on osa-aikaista siten, että työtä tehdään keskimäärin 2–3 työpäivää viikossa harjoittelijakollegan kanssa sovittuina päivinä vuorotellen. Työt alkavat tammikuun aikana sopimuksen mukaan.

Tutustu toimistoomme sivuillamme kotkaco.fi​.

Lisätietoja /Meri Pirttilä p. 02 634 8211 (arkisin klo 9 – 16.30) meri.pirttila [at] kotkaco.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 17.11.2019 sähköpostitse osoitteeseen meri.pirttila [at] kotkaco.fi.

​Lex ry:n tiedotuskanavien kautta rekrytoijat tavoittavat kohdennetusti lähes kaikki Turussa opiskelevat oikeustietelijät. Moni yhteistyökumppaniyrityksistämme on hyödyntänyt rekrytointiyhteistyötä menestyksekkäästi. Olemme tarjonneet muutamaa erilaista mallia. Mikäli tarve on yksittäinen, voimme välittää työpaikkailmoituksen Lexinfo-sähköpostilistoillemme (tavoittaa kaikki lexiläiset) ja julkaista sen täällä internet-sivujemme 'Työpaikat'-osiossa. Mikäli tarve tulee todennäköisesti vielä toistumaan, tarjoamme myös kokonaisvaltaisempaa yhteistyökuviota ja -sopimusta.

Lisätietoja antavat yhdistyksen talousvastaava Oona Keski-Vakkuri (talous [at] lex.fi) ja tiedotusvastaava Arttu Kauppinen (tiedotus [at] lex.fi).

 

 

 

 

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook