Työpaikat

 

 

Teknologiateollisuus ry etsii oikeustieteen ylioppilasta työmarkkinat-tiiminsä nauvonta- ja jäsenpalvelutehtävään syksylle 2021

 

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, jonka 1600 jäsenyritystä edustavat kattavasti elektroniikka- ja sähköteollisuutta, kone- ja metallituoteteollisuutta, metallien jalostusta, tietotekniikkaa sekä suunnittelu- ja konsultointialaa. Teknologiateollisuus tähtää toiminnassaan siihen, että Suomi ja suomalainen teknologiateollisuus uudistuu ja menestyy kansainvälisessä kilpailussa.

Haemme Teknologiateollisuus ry:n työmarkkinat-tiimiin oikeustieteen ylioppilasta osa-aikaiseen neuvonta- ja jäsenpalvelutehtävään Helsingin toimistollemme.

Työsuhdeneuvoja - oikeustieteen ylioppilas

Työmarkkinat-tiimissä tehtäviisi kuuluu jäsenyritystemme neuvonta työoikeudellisissa kysymyksissä. Edellytämme sinulta oikeustieteen opintoja, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hienoa, jos olet jo hieman pidemmällä opinnoissasi ja olet käynyt työoikeuden opintoja. Muun kielitaidon ja asiakaspalveluasenteen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle hyvän näkymän Teknologiateollisuuden toimikenttään, perehdytystä Teknologiateollisuuden työehtosopimuksiin ja työoikeuteen sekä tilaisuuden auttaa jäsenyrityksiä päivittäisissä työsuhdeasioissa. Pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä ja saat tiimin täyden tuen itsenäisessä tehtävässäsi.

Toivomme, että voisit aloittaa elo–syyskuun vaihteen paikkeilla ja työskennellä vuoden loppuun. Hienoa, jos pystyt sitoutumaan kahteen kolmeen työpäivään viikossa. Työajat ovat joustavasti sovittavissa opintojesi mukaan.

Odotamme jo innolla hakemustasi! Hakuaika tehtävään päättyy 5.7.2021 ja käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Haethan pikaisesti jättämällä hakemuksesi tämän linkin kautta: https://www.recright.com/careers/fi/teknologiateollisuus/tyosuhdeneuvoja...

Lisätietoja antaa Mikaela Mäki, 040 623 5590 tai Paula Varpomaa, 040 152 5778 tiistaina 29.6. kello 11-13 sekä Mikaela Mäki torstaina 1.7.2021 kello 9–11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook