Työpaikat

 

Deloitten Trainee-haku

 

Sinustako seuraava Deloitte Trainee? Haemme joukkoomme nyt useita uusia kykyjä eri tehtäviin! 

Hakuaika on käynnissä maanantaihin 31.01.2022 asti!

 

Lue lisää Trainee- paikoistamme: www.deloitte.com/fi/traineehaku

 

Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi jokin seuraavista tehtävistä?

Trainee, Lakipalvelut (Helsinki)

Trainee, Veropalvelut (Helsinki, Tampere & Turku)

- Arvonlisäverotus

- Henkilöarvostus

- Kansainvälinen yritysverotus

 

Täytä hakemus nettisivuillamme ja liitä mukaan hakemuskirje, ansioluettelo sekä opintosuoritusote. Toteutamme haastattelut virtuaalisesti.

Haluatko kuulla hausta lisää? Ilmoittaudu mukaan Deloitte Trainee -webinaariin keskiviikkona 19.01.2022 klo 17.00–18.15. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. Pidä myös silmällä Instagram-tiliämme @deloittefinland, jossa aiemmat Traineemme kertovat Trainee-jaksoistaan viikolla 3!

 

Aurinkoisin terveisin,

Deloitten rekrytiimi Ebba, Anna, Terhi & Katariina

rekry [at] deloitte.fi

 

OP RYHMÄN KESÄTYÖHAKU

 

 

Haemme maanlaajuisesti noin 500 kesätyöntekijöitä monipuolisiin eri tehtäviin OP:n keskusyhteisöön sekä paikallisiin osuuspankkeihin. Hakuaika keskusyhteisön kesätyötehtäviin on 11.1. – 30.1.2022. Osuuspankkien paikallisia kesätyöilmoituksia avautuu 11.1.2022 alkaen. Huomioithan, että osa osuuspankkien ilmoituksista avautuu myöhemmin tammi-helmikuun aikana.

 

Lisätietoa tarjoamistamme kesätyömahdollisuuksista ja tehtäväkohtaiset kesätyöilmoitukset löydät kesätyösivustoltamme osoitteesta https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI

 

Tarkennathan hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut ja miten osaamisesi, opintosi sekä mahdollisesti aikaisempi työkokemuksesi tukevat sinua tehtävässä menestymisessä. Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle.

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, jonka me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla.

 

Tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian, asiakkaidemme ja henkilöstömme, parissa päivittäin. Tämän vuoksi edellytämme sinulta positiivista ja tavoitteellista asennetta sekä halua tarjota loistavaa asiakaspalvelua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tarkemmat tehtäväkohtaiset osaamisvaatimukset ja kuvaukset löydät kesätyösivustomme työpaikkailmoituksista.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Työskentelet tärkeänä osana työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta sekä kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi mukaan. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

 

Projektityö Turun AMK:ssa

 

Turun ammattikorkeakoulussa Kupittaan kampuksella on tarjolla projektiluontoinen tehtävä, joka käsittää käyttöönottovaiheessa olevan sopimussovelluksen juridiikan tarkastustoimet. Sovellus tuottaa lomakkeelle tehtävien valintojen perusteella yksilöllisen opinnäytetyösopimuksen.

 

Tehtävä on joustavasti osa-aikainen ja määräaikainen edellyttäen keskimäärin 50 prosenttista työaikaa noin kolmen kuukauden ajan alkaen maaliskuussa siten kuin sovitaan  ja päättyen sovelluksen käyttöönottoon. 

 

Tehtävä sopii mainiosti sopimus- ja velvoiteoikeuden suorittaneelle opintojen ohessa tehtäväksi. Työ edellyttää huolellista paneutumista, kehittää oivallisesti sopimusoikeudellista ajattelua ja on mukavasti haasteellinen. Työn voi suorittaa pääsääntöisesti etäyhteyksin.

Palkka määräytyy pätevyyden ja työkokemuksen mukaan ( 16,00-20,00€/tunti) ja maksetaan tehtyjen työtuntien perusteella.

 

Vapaamuotoiset hakemukset CV-liitteineen 15.2.2022 mennessä osoitteeseen: sopimuspalvelut [at] turkuamk.fi

 

Lisätietoja: Liisa Sippel, Senior Legal Counsel liisa.sippel [at] turkuamk.fi ja 0400788343

 

 

 

 

 

 

 

 
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook