LEX logo

Vastaa jäsen- ja opiskelukyselyyn!

Nyt on taas risujen ja ruusujen aika!

Lexin jäsenkysely teetetään kerran kahdessa vuodessa ja viimeksi tämä on tehty siis vuonna 2018. Nyt on tullut taas aika antaa palautetta Lexin toiminnasta ja tärkeitä kehitysehdotuksia tulevaisuutta varten! Kysymykset koskevat laajasti koko Lexin toimintaa. Vastaamalla kyselyyn autat Lexin toimijoita kehittämään toimintaa jatkossakin parempaan suuntaan.

Perinteisen opintokyselyn tarkoituksena on puolestaan kartoittaa yleisiä mielipiteitä ja ajatuksia koulutuksemme nykytilasta. Opintokyselyn kautta saatava informaatio on Lexin edunvalvonnalle kultaakin kalliimpaa, sillä sen pohjalta osaamme viedä opiskelijoiden ääntä entistä enemmän kuuluviin tiedekunnassa.

Tänä vuonna molemmat kyselyt löytyvät samasta lomakkeesta.

Vastaamaan pääset tästä linkistä: https://forms.gle/yuJtLibiM3wHLiNK6

Kysely on auki 8.11. asti. Kyselyn tulokset käydään läpi kolmannessa sääntömääräisessä kokouksessa 16.11.

Olit sitten tämän vuoden fuksi taikka N-vuosikurssin opiskelija, käy vastaamassa kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie n. 15 minuuttia. Vastaajien kesken arvotaan 3 kpl 15 € arvoisia Wolt-lahjakortteja.

Lisätietoa jäsen- ja opintokyselystä antaa tiedotusvastaava Noora Sirola (tiedotus@lex.fi) ja opintovastaava Emma Suur-Hamari (opinto@lex.fi).


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!