Willem C Vis International Commercial Arbitration Moot – oikeustapauskilpailu – ilmoittaudu nyt!

Willem C Vis International Commercial Arbitration Moot alkaa taas lokakuun alussa. Moot on oikeustapauskilpailu, joka kerää yhteen yli tuhat oikeustieteen opiskelijaa ja viisisataa lakimiestä keväiseen Wieniin pääsiäisen alusviikolla kisaamaan suullisessa argumentaatiossa. 

Moot on ainutlaatuinen mahdollisuus ja useimmiten myös erittäin hauska kokemus. Mootissa oppii korvaamattomia käytännön lakimiestaitoja, kirjoittamaan, argumentoimaan suullisesti, tutustuu toisiin opiskelijoihin ja käytännön lakimiehiin ja saa ansioluetteloon merkinnän, jota arvostetaan. Opetus on yksilöllistä ja käytännönläheistä. Tukena on pooli isoja toimistoja (Borenius, C&S, D&I, HS, Merilampi ja Roschier), jotka järjestävät kuuden kerran workshop-sarjan Helsingissä. Toimistot ja tiedekunta ovat totutusti vastanneet kilpailuun osallistumisesta aiheutuvista kustannuksista. Sen lisäksi kurssi käy myös siviili- tai rikos- ja prosessioikeuden poolin erikoistumisjaksosta. Kurssille otetaan neljästä kuuteen opiskelijaa.

Jos olet harkinnut Willem C Vis Mootiin osallistumista, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Emme ota huomioon hakemuksia, jotka saapuvat tämän viikon perjantain (28.8.2015) klo 16.15 jälkeen. Hakemusta koskeva ohjeistus on opinto-oppaassa. Hakemukset sähköpostiosoitteisiin: mivevi@utu.fi ja jahsalm@utu.fi molempiin.


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...