Lex kurssit logo

Valmennuskurssineuvostoon etsitään uusia jäseniä

Valmennuskurssineuvosto on elin, joka päättää LexKurssien liiketoiminnan suuntaviivoista. Neuvostoon kuuluvat vakituisina jäseninä Lex ry:n puheenjohtaja, edelliset ja nykyiset valmennuskurssivastaavat, sekä edellisvuoden Jyväskylän ja Joensuun vastaavat. Neuvoston tarkoitus on varmistaa kurssitoiminnan jatkuvuus, ja huolehtia saavutetun tietotaidon siirtymisestä eteenpäin. Kursseja kehitetään pitkällä tähtäimellä ja neuvoston tehtävänä on vastata valmennuskurssien tulevaisuuden suunnittelusta.

Tällä hetkellä valmennuskurssineuvosto koostuu yksinomaan kurssiorganisaatiossa vaikuttaneista jäsenistä. Tuoreet näkökulmat ovat tämän takia tervetulleita, jotta kurssien kehittämiseen saadaan myös kurssiorganisaation ulkopuolinen näkemys. Hakijan eduksi katsotaankin täten innovatiivisuus, innostus ja mahdollinen aikaisempi liiketoimintakokemus. Vastavuoroisesti toiminta valmennuskurssineuvostossa antaa arvokasta kokemusta niin järjestötoiminnasta kuin liiketoiminnastakin. Valmennuskurssitoiminnan ollessa Lex ry:n varainhankinnan kulmakivi, pääset neuvoston jäsenenä vaikuttamaan suuresti ainejärjestömme taloudelliseen hyvinvointiin.

Tehtävään voi hakea vuosikurssista riippumatta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot pyydetään toimittamaan 25.9.2016 klo. 18.00 mennessä osoitteeseen vk-neuvosto@lex.fi

. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Lex ry:n hallituksen puheenjohtaja Ville Laakso (puheenjohtaja@lex.fi). Hakuaika alkaa välittömästi.


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...