Masterclass 2017 by Hannes Snellman

Hyvä oikeustieteen opiskelija!

Oletko joskus pohtinut, mitä hyötyä on opiskella oikeustieteellisessä aine- tai perusopintotenttejä? Tai miettinyt, miten tiedekunnan oppeja sovelletaan liikejuridiikan maailmassa? Masterclass by Hannes Snellman antaa vastauksia näihin kysymyksiin.

Masterclass by Hannes Snellman on sarja vuorovaikutteisia ja vapaamuotoisia iltatilaisuuksia, joissa Hannes Snellmanin kokeneet asianajajat ja lakimiehet esittelevät liikejuridiikkaa käytännön ongelmien kautta ja johdattavat teorian hyödyntämiseen päivittäisessä työssä. Masterclass on tarkoitettu oppimistyökaluksi ja auttamaan opiskelijoita siirtämään kaupallisen juridiikan pykälät käytäntöön. Masterclass järjestetään toimistollamme osoitteessa Eteläesplanadi 20, 7. krs ja tilaisuuksiin mahtuu 50 oikeustieteiden opiskelijaa. Asiaohjelman jälkeen tilaisuudet jatkuvat vapaamuotoisen keskustelun sekä tarjoilun merkeissä.

Kevät 2017

The Raid – Kilpailuviranomaisen yllätystarkastuksesta tuomioistuimeen

Tilaisuudessa keskitytään kilpailuviranomaisen yllätystarkastukseen kartelliepäilyssä ja käydään käytännönläheisesti läpi sen ja sitä seuraavien viranomais- ja tuomioistuinprosessien eri vaiheita.

Perjantai 7.4.2017, klo 18:00–19.30 (iltatilaisuus jatkuu tämän jälkeen klo 21:00 asti). Ilmoittaudu tästä! Ilmoittautumisaika tilaisuuteen päättyy 29.3.2017.
Mikäli ilmoittautuneita on yli 50 henkeä, niin osallistujat arvotaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Tilaisuuteen ilmoittautuneille lähetetään erillinen vahvistusviesti 31.3.2017 mennessä.


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...