Lex kurssit logo

LexKurssit hakee kahta kurssiasiavastaavaa

LexKurssit hakee nyt KAHTA KURSSIASIAVASTAAVAA kurssiorganisaatioonsa. 

Tehtävä: 

Kurssiasiavastaavat toimivat valmennuskurssivastaavien kanssa samassa tiimissä, heidän oikeana kätenään. He vastaavat suurelta osin kurssien tuutortoiminnasta ja harjoituspääsykokeiden tarkastuksen organisoinnista sekä auttavat pienryhmäopetuksen järjestelyissä. He myös huolehtivat tarvittavien opetustilojen valmistelusta ja osallistuvat kurssien käytännön järjestelyihin yhdessä valmennuskurssivastaavien kanssa. Lisäksi he auttavat materiaalien tuottamisessa ja painatuksessa.

Tehtävässä edellytetään suurien kokonaisuuksien hallitsemista, yksityiskohtia unohtamatta. Tämän lisäksi he ovat mukana tekemässä LexKurssien tulevia henkilövalintoja ja luovat osaltaan laadukkaan kurssikokemuksen.

Tehtävä alkaa heti valinnan varmistuttua ja jatkuu vuoden 2017 kurssien loppuun asti. Työtä tehdään valmennuskurssien tarpeiden mukaan ilman kiinteitä työaikoja ja siitä maksetaan kummallekin kurssiasiavastaavalle kiinteä palkka 1000€. Tehtävä edellyttää sitoutumista ja joustavuutta.

Hakeminen:

Tehtävään haemme motivoituneita, ulospäinsuuntautuneita ja yhteistyökykyisiä lexiläisiä. Hakea voi kuka tahansa vuosikurssiin tai opintopisteisiin katsomatta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sunnuntaihin 18.9 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: valmennuskurssit@lex.fi

Lisätietoa tehtävästä antavat mielellään vuoden 2016 kurssiasiavastaavat Jami Paturi (jamapat@utu.fi) ja Noora Koivisto (noora.k.koivisto@utu.fi).

Hakemiseen liittyviin tiedusteluihin vastaavat valmennuskurssivastaavat (valmennuskurssit@lex.fi).

Laadukkaan kurssikokemuksen puolesta, 

Valmennuskurssivastaavat 
Jani Hannonen & Miikka Häyrinen


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...