Lexin uudet nettisivut ovat valmiit – näin luot tunnukset!

Tervetuloa Lexin uusille nettisivuille. Näiltä sivuilta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon yhdistyksestämme sekä sen toiminnasta. Osa sisällöstä on tarkoitettu vain Lexin jäsenille ja vaatii sisäänkirjautumisen.

JOS OLET UUSI OPISKELIJA

  • Sinun täytyy liittyä ensin Lexin jäseneksi. Vain jäsenet pystyvät kirjautumaan sivuille.
  • Jäseneksi liittyminen ja nettisivujen käyttäjätunnusten luominen tapahtuu kätevästi samalla lomakkeella. Mene kohtaan Yhdistys, valitse pudotusvalikosta kohta Jäsenyys ja klikkaa siitä avautuvaa kohtaa Liity jäseneksi.
  • Täytä lomakkeen kaikki tähdellä merkityt kohdat. Kohdasta Rekisteröintityyppi valitse Uusi jäsen.

Liittymällä Lexin jäseneksi olet myös Suomen Lakimiesliiton jäsen koko opiskeluaikasi. Laita raksi lomakkeen alalaidan ruutuun mikäli haluat, että jäsenyytesi jatkuu valmistumisesi jälkeen Lakimiesliitossa automaattisesti. Laittamalla raksin Osoitetietojani saa luovuttaa suoramarkkinointiin –ruutuun saat jatkossa Lakimiesliiton uutiskirjeitä sekä jäsenlehden.

Lexinfo on Lexin oma infosähköpostilista ja tärkein tiedotusväylä. Lexinfon kautta saat tiedon mm. tulevista tapahtumista, ilmoittautumisista, avoimista tehtävistä sekä työpaikoista. Lexinfo koostuu sunnuntaisin lähetettävistä viikkomaileista sekä satunnaisista infoviesteistä. Listalle pääset mukaan raksittamalla ruudun Liityn Lexinfo –sähköpostilistalle.

  • Lopuksi klikkaa kohdasta Luo uusi käyttäjätili. Tunnukset eivät tule heti voimaan, sillä hallituksen täytyy ensiksi hyväksyä uusi jäsenyys. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun jäsenyys on hyväksytty ja tunnukset toimivat!

JOS OLET JO LEXILÄINEN

  • Uusille sivuille täytyy luoda uudet tunnukset. Mene kohtaan Yhdistys, valitse sieltä Jäsenyys ja Liity jäseneksi.
  • Täytä tähdellä merkityt kohdat. Kohdasta Rekisteröintityyppi valitse Vanha jäsen.
  • Alareunassa olevia ruutuja ei tarvitse raksittaa uudelleen. Jos olet aikoinaan ilmoittanut, että haluat pysyä Lakimiesliiton jäsenenä valmistumisen jälkeen ja olla Lexinfo –listalla, ei tietoja tarvitse siis antaa uudelleen vaan ne löytyvät jo meiltä.
  • Lopuksi klikkaa kohdasta Luo uusi käyttäjätili. Tunnukset eivät tule heti voimaan, sillä hallituksen täytyy ensiksi tarkistaa vanha jäsenyys. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tunnukset toimivat!

Pyrimme aktivoimaan tunnukset viikon sisällä rekisteröitymisestä. Jos herää kysymyksiä tai tunnusten luomisen kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä Nooraan, tiedotus(at)lex.fi.


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...