Spex työryhmä

Hae vastaavaksi Lex Spexiin

Avaamme vielä seuraavat haut Lex Spex 2018 vastaavien kaartiin:

  • 1-2 Tanssivastaavaa
  • 1-2 Lavastusvastaavaa
  • 1-2 Puvustusvastaavaa
  • Maskeerausvastaava

Lisätiedot tehtävistä löytyy alta. Mikäli olet kiinnostunut jostain tehtävästä, hakemukset voi lähettää 29.10. mennessä osoitteeseen hallitus@lex.fi. Hakemus on vapaamuotoinen ja mihinkään tehtävään ei ole edellytyksenä aiempi kokemus Spexistä, joskin siitä voi aina olla hyötyä!

TANSSIVASTAAVA

Tanssivastaavan tehtäviin kuuluu tanssitiimin viikottaisten treenien vetäminen sekä tanssien luominen osaksi näytelmää yhteistyössä käsikirjoituksen, bändin ja ohjaajan kanssa.

LAVASTUSVASTAAVA

Haluatko muuttaa huikeita ideoita konkreettiseen muotoon? Kiinnostaako vuoden parhaimman teatteriesityksen kulisseissa toimiminen? Hae LexSpexin lavastusvastaavaksi! Lavastusvastaavan tehtäviin kuuluu Spexin lavastuksen suunnittelu ja toteutus yhdessä mahtavan tiimin kanssa. Lavastusvastaava osallistuu ehtiessään käsikirjoituskokouksiin, johtaa lavastustiimiä ja tekee yhteistyötä tuotannon ja muiden Spex-vastaavien kanssa. Pesti on hauska, konkreettinen, ja sopii myös esiintymisestä vähemmän pitäville ihmisille. Sitoutua tarvitsee lähinnä kolmeksi kuukaudeksi ennen Spexin näytöksiä (17.-21.4.2018) ja näytösten ajaksi.

PUVUSTUSVASTAAVA

Mikäli pidät vaatteista, näet ennemminkin mahdollisuutena kuin uhkana muuttaa kangassuikaleen avulla näyttelijä eläimeksi tai tanssija pilveksi, olet juuri etsimämme henkilö puvustusvastaavaksi! Puvustusvastaava suunnittelee ja toteuttaa Spexin puvustuksen yhdessä Puvustus&Maskeeraus (PuMa) -tiimin kanssa käsikirjoituksen pohjalta. Puvustusvastaava tekee läheistä yhteistyötä erityisesti maskeerausvastaavan, tuotannon ja tanssivastaavien kanssa, osallistuu ehtiessään käsikirjoituskokouksiin ja johtaa maskeerausvastaavan kanssa PuMa -tiimiä. Pesti sopii niin esiintymisestä kiinnostuneille kun sitä välttelevillekin henkilöille, ja vaatii sitoutumista n. kolmeksi kuukaudeksi ennen Spex-näytöksiä. Sitoutuminen on joustavaa, sillä puvustajat voivat työskennellä myös kotonaan ja erikseen, kunhan puvustus valmistuu. 

MASKEERAUSVASTAAVA

Maskeerausvastaavan pesti sopii sinulle, jos pidät (itsesi tai muiden) meikkaamisesta ja haluat kokeilla eksoottisempiakin meikki-ideoita. Ymmärrät, mitä eroa on kulmakynällä ja kajaalilla, mutta olet valmis ylittämään sen rajan, jotta näyttelijöiden ilmeikkäät kasvot näkyisivät parhaiten teatterivaloissa. Älä huoli -et joudu käyttämään omia meikkejäsi. Sen sijaan pääset vaikuttamaan, minkälaisia maskeeraustarvikkeita Spexiin hankitaan. Maskeerausvastaavana johdat myös PuMa -tiimiä yhdessä puvustusvastaavan kanssa, käyt käsikirjoitustapaamisissa ehtiessäsi ja meikkaat näyttelijöitä ja tanssijoita ennen näytöksiä. Pestiä suositellaan ihmisille, jotka eivät aio esiintyäSpexissä, mutta asiasta voidaan neuvotella. Sitoutua täytyy näytösten ajaksi 17.-21.4.2018.


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...