Hae sillisvastaavaksi vuodelle 2017

Vuoden 2017 Lexin sillisvastaavien haku on avattu! 

Akateeminen Silliaamiainen järjestetään lauantaina 18.3.2017 eli heti Lexin vuosijuhlien jälkeisenä aamuna. Sillikseltä saa perinteisesti paljon hyvää ruokaa, juomaa, ohjelmaa, sielunhoitoa ja kaikkea, mitä nyt ihminen voi vuosijuhlien jälkeisenä aamuna tarvita. Kyseessä onkin yksi Lexin huikemmista tapahtumista. 

Sillisvastaavien tehtävänä on järjestää lexiläisille unohtumaton silliskokemus. Tehtävään haetaan kahta henkilöä. Sillisvastaavaksi voi hakea kuka tahansa vuosikurssiin ja opintopisteihin katsomatta, ratkaisevaa on oikea asenne ja into tehtävän hoitamiseen. Sillisvastaavat varaavat sillispaikan, järjestävät kuljetukset paikalle, hankkivat ruoat ja juomat sekä järjestävät sillikselle ohjelmaa. Sillisvastaavia auttamassa on luonnollisesti sillistoimikunta.

Sillisvastaavana saat koko jäsenistön jakamattoman kiitoksen ja rutkasti kunniaa, kokemusta suuren tapahtuman järjestämisestä ja tiimityöskentelystä ja tutustut uusiin ihmisiin.

Lisätietoa tehtävästä antavat tämän vuoden sillisvastaavat Annastiina Latvanen (anlola@utu.fi) ja Anniina Ulvila (alkulv@utu.fi).

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen hallitus@lex.fi viimeistään sunnuntaina 25.9. kello 18.00. 

Sillisvastaavat valitaan hallituksen kokouksessa maanantaina 26.9. ja toivomme, että hakijat pääsisivät mahdollisuuksien mukaan saapumaan paikalle haastateltaviksi.​


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...