LEX logo

Hae peruskoulutus- ja opetustaitotoimikuntaan!

Tiedekunnan nykyisten peruskoulutus-, tutkimus- ja opetustaitotoimikunnan kaudet päättyvät 31.7.2017. Dekaani on asettamassa uudet toimikunnat toimikaudekseen ajalle 1.8.2017 – 31.7.2019. Opiskelijajäseniä on peruskoulutustoimikunnan ja opetustaitotoimikunnan kokoonpanoissa.

Peruskoulutustoimikunnan tehtävänä on perustutkintokoulutuksen kehittäminen ja suunnittelu. Toimikuntaan kuuluu professoreista opetusvaradekaanin lisäksi yksi (1) professorijäsen (+ yksi varajäsen), kaksi (2) keskiryhmän edustajaa (+ yksi varajäsen) ja kaksi (2) opiskelijajäsentä (+heille varajäsenet).

Opetustaitotoimikunnan tehtävänä on tehtäväntäyttöjen edellyttämän opetustaidon arviointi ja muiden opetustaidon arviointien hoitaminen. Toimikuntaan kuuluu professoreista toimikunnan puheenjohtajan lisäksi kaksi (2) professorijäsentä (+2 varajäsentä), kaksi (2) keskiryhmän edustajaa (+ 2 varajäsentä) ja kaksi (2) opiskelijajäsentä (+ heille varajäsenet).

Opiskelijajäsenet toimikuntiin valitaan nopealla aikataululla, joten vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen hallitus@lex.fi

 keskiviikkoon 31.5. klo. 18.00 mennessä. Lisätietoja hallituksen puheenjohtajalta Hanni Tihilältä (puheenjohtaja@lex.fi). 


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...