Lex kurssit logo

Hae LexKurssien Jyväskylän ja Joensuun kurssivastaaviksi!

Vuoden 2017 Jyväskylän ja Joensuun kurssivastaavien haku on alkanut. Kumpaankin kaupunkiin valitaan yksi kurssivastaava. Kurssivastaavan tehtäviin kuuluvat LexKurssien käytännön järjestelyt, toteutuksen suunnitteleminen ja kurssien kehittäminen kyseisessä kaupungissa yhdessä muun valmennuskurssiorganisaation kanssa. Tehtävä edellyttää yhteistyötä valmennuskurssivastaavien kanssa, sitoutumista työhön sekä paikallaoloa kaupungissa kurssin aikana. Kurssi ajoittuu vuoden 2017 loppukevääseen, mutta valmistelevaa työtä tehdään jo aiemmin. Tehtävästä maksetaan rahallinen korvaus.

Joensuun kurssivastaavaksi haetaan henkilöä, jolla on halua sitoutua valmennuskurssitoiminnan laajentamiseen kyseisessä kaupungissa. Täten Joensuun kurssivastaavaksi hakevien osalta eduksi katsotaan innostus ja ideat LexKurssien toiminnan kehittämiseksi Joensuussa kuin myös paikallistuntemus. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asettaa suuntaviivat tulevien vuosien valmennuskurssikehitykselle ja konkreettisen tilaisuuden ohjatussa ympäristössä oppia organisointikykyjä, johtamista ja sosiaalisia taitoja.

Kurssivastaavaksi voi hakea kuka tahansa vuosikurssiin ja opintopisteisiin katsomatta. Valmennuskurssien ollessa Lex ry:n tärkein tulonlähde, edellytämme hakijoilta innokasta ja aktiivista otetta yhdistyksen asioiden hoitamiseen. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen vk-neuvosto@lex.fi viimeistään sunnuntaina 4.9.2016. Mainitse hakemuksessa selkeästi, haetko Joensuun vai Jyväskylän kurssivastaavan tehtävään.

Lisätietoja antaa:

Ville Laakso, Lex ry:n hallituksen puheenjohtaja (vjjlaa@utu.fi)


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...