ihmisiä auditoriossa

Äänestä vuoden opettajaa

Vuoden opettaja-äänestys on nyt auki, joten riprap äänestämään! Voittaja julkistetaan ja palkitaan ruhtinaallisesti Lexin pikkujouluissa 10.12.

Ehdokkaat:

Tuomas Hupli:
Tuomas Hupli osaa samaistua opiskelijan asemaan, eikä hän epäröi ajaa opiskelijan parasta. Opettajana Hupli on innostava ja uudistusmyönteinen. Hupli uskaltaa suhtautua kriittisesti vanhahtaneisiin opetus- ja oppimisen mittaamistapoihin, mikä ilmenee muun muassa hänen uudistusmielisyydessään, hänen harjoittamastaan luentokuulustelusta sekä avoimesta suhtautumisestaan lakikirjatenttejä kohtaan.

Janne Salminen:
Janne Salminen on saanut kehuja opiskelijamyönteisyydestään, sekä vilpittömästä halustaan olla opiskelijoiden apuna heidän opinnoissaan ja muussa toiminnassa, kuten opiskelijoiden järjestämien kurssien vastuuopettajana. Lisäksi Salminen on sitoutunut määrätietoisesti tutkintouudistukseen.

Päivi Mattila:
Päivi Mattila on innostavuudellaan saanut useat opiskelijat innostumaan ruotsin kielestä. Mattila on energinen ja alati positiivinen, mikä varmasti on välittynyt myös kaikkiin hänen opetukseensa osallistuneihin. Oman piristyksensä opetukseen on tuonut Mattilan ennakkoluuloton ja rohkea asenne uusia opetusmuotoja kohtaan, mikä varmasti on motivoinut opiskelijoita entistä syvällisempään oppimiseen. Mattilan ”viikinkihuumori” on niin ikään omaa luokkaansa.

Seppo Koskinen:
Sen lisäksi, että Seppo Koskinen on oman alansa huippuammattilainen, uskaltaa Koskinen ottaa myös rennosti. Hänen luennoillaan ei ole tavatonta kuulla räväkkää retoriikkaa tai tehdä ”kannustusaaltoja” koko luentosalin voimin. Ellei tällainen asenne ole omiaan luomaan henkilökunnasta helposti lähestyttävää kuvaa, niin mikä on? Rennompi ilmapiiri varmasti tehostaa myös oppimista, ehkäpä siksi Koskisen luennot ovat tiedekunnan suosituimpia.

Jukka Mähönen:
Nykyään ulkomailla toimiva entinen dekaanimme Jukka Mähönen tunnettiin opiskelijamyönteisenä ja innostavana opettajana. Dekaanin asema ei Mähöstä liiemmin vakavoittanut, sillä hän oli aina valmis keskustelemaan ja avustamaan opiskelijoita. Häntä kehuttiinkin helposti lähestyttäväksi ja ystävälliseksi. Mähönen painotti luennoillaan ja tenteissään keskeisten asioiden omaksumista, minkä useat opiskelijat toki kokevat tärkeäksi.


Hei nämäkin voisivat kiinnostaa sinua!

Sunnuntaimaili 4.9.

Mukavaa sunnuntaita!  Tässä sunnuntaimailissa: 1. ABBA-sitsit 6.9. 2. Le...