Tapahtumat

Kokoukset, bileet, kerhot, sitsit, spexit... Kaikki löytyy täältä!

Lajikokeilu: Crossfit

Oletko jo pitkään halunnut kokeilla crossfitia, mutta suurista puheista huolimatta ei ole tullut mentyä? Tule mukaan liikkumaan ja kokeilemaan lajia. Luvassa on taatusti energinen, liikunnallinen ja hauska iltapäivä!   Lisätietoa tapahtumasta […]

Ari -sitsit

Oletko oikkARI, tuomARI vai jopa viime joululta jäänyt pipARI? Pistä luovuus käyntiin! Pukeudu parhaaksi "-Ariksi" ja saavu Kirkkotielle sitsaamaan.   Lisätietoa tapahtumasta sitsivastaava Idalta (ida.m.lindqvist@utu.fi) .

Spexin promobileet

Tule Marilyniin fiilistelemään tulevaa spexin  näytös kautta.   Lisätietoa tapahtumasta LexSpexin tuottajilta Ida Kiiskiseltä (ihkiis@utu.fi) ja Maisa Lyralta (mwlyra@utu.fi).

Senilex -bileet

Lisätietoa tapahtumasta  tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fi)

Skimbalexin Suomi-matka

Kaiva monot ja sukset kaapin pohjalta,  pakkaa lasketteluvaatteet mukaan ja käy hakemassa tarvittavat hankinnat afterskita varten! Skimbalex suuntaa ensimmäistä kertaa koskaan sukset ja laudat kohti Levin latuja!   Lisätietoa tapahtumasta Skimbalexin Suomimatkan järjestäjiltä Cecilia Mäkelältä ( cemake@utu.fi)   ja Eemil Piispaselta (etpiis@utu.fi). Lipunmyyntiin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä tapahtumavastaava Frans Salmiseen (tapahtuma@lex.fi)

Yleinen liikuntavuoro: Porrastreeni

On aika laittaa jalat kesäkuntoon! Tällä kertaa yleisessä liikuntavuorossa päästään juoksemaan Nellin johdolla Kuuvuoren portaita. Otathan mukaan siis säähän sopivat treenivaatteet, juomapullon ja hyvää urkkameininkiä.   Lisätietoja tapahtumasta saa yleisen liikuntavuoron vetäjältä Nelli Peltoselta (nelli.sara.peltonen@gmail.com) tai tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fi)