Ladataan Tapahtumat

Statussitsit

Tiedot

Päivämäärä:
31.10.2022
Aika:
18:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

31.10.2022 klo 18:00 - 22:00

Vaikka pyhä kolminaisuus on ennenkin järjestänyt keskenään tapahtumia, oletko koskaan ajatellut, minkälaista olisi hypätä toisen tiedekuntalaisen saappaisiin, ja olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella. Miltä tuntuisi olla verkostoitumista koulun edelle arvostava rahishärkä-kylteri, asioita loputtomiin analysoiva oikislainen tai lääkisläinen, jonka tärkein luonteenpiirre on opiskella lääkiksessä?

NESU-TuKY tarjoaa yhdessä LEX:n ja TLKS:n kanssa tilaisuuden päästä kokemaan yksi ilta uudella statuksella Statussitseillä maanantaina 30.10. klo 18.00 Parkilla. Tänä vuonna Statussitsien teema on siis ”Statuksesi on vaihtunut” eli jokainen pääsee pukeutumaan toisen tiedekunnan edustajaksi. Kuitenkin tasaisen tiedekuntaedustuksen takaamiseksi pukeutuminen on päätetty jakaa seuraavasti: lexiläiset pääsevät kokemaan Mercatorin pöhinät ja loputtomat rahahanat isän taskusta eli pukeutumaan kyltereiksi, lääkisläiset pääsevät sen sijaan kokemaan, miltä tuntuu olla kapulakielen mestari eli pukeutumaan oikislaisiksi ja viimeiseksi kauppislaiset pääsevät kokemaan yliannostuksen Marimekkoa ja ehkä juoksemaan alasti tour de catedralin eli tietenkin pukeutumaan lääkisläisksi. Näillä sitseillä statuksesi on vaihtunut!

Liput myydään erikseen tiedekunnittain ja Lexiläisten lipunmyynti on maanantaina 24.10. klo 12.00 ja tapahtuu Kide.App:n kautta. Lipun hinta on 18 euroa sisältäen sitsitarjoilut ja haalarimerkin. Linkki lipunmyyntiin: https://kide.app/events/0188943b-56cf-4dde-8c88-fefb9d8dc88c

Lisätietoja tapahtumasta saat ulkosuhdevastaava Mialta +358 50 5403021 tai intsek@lex.fi.

MITÄ: NESU-TuKYn, LEX:n ja TLKS:n Statuksesi on vaihtunut -Statussitsit

MISSÄ: Parkilla

MILLOIN: maanantaina 31.10. klo 18.00

MITÄ MAKSAA: 18€

MIKSI: Koska Statuksesi on vaihtunut!

PUKUKOODI: Toinen tiedekuntalainen: Lexiläiset=> kylteri, lääkisläiset => oikislainen, kauppislaiset=> lääkisläinen

Osallistuessasi Turun KY:n alaiseen tapahtumaan sitoudut noudattamaan yhdistyksen Code of TuKY -dokumenttia ja sen mukaisia toimintaperiaatteita.

Järjestäjät seuraavat muuttuvaa koronatilannetta jatkuvasti ja pidättävät oikeuden tapahtumaa koskeviin muutoksiin. Ethän tule paikalle oireisena.

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat kaikki hallituksen jäsenet.