Ladataan Tapahtumat

DittisDinneri

Tiedot

Päivämäärä:
22.11.2022
Aika:
18:00 - 20:00
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

22.11.2022 klo 18:00 - 20:00

Turulla ja Dittiksellä on erityinen yhdistävä tekijä – nimittäin palo!

 

Dittmar & Indrenius haluaa nyt kuulla, mistä sinä sytyt. Kutsumme syventäviin opintoihin jo siirtyneet sekä ensi vuoden alussa syventäviin opintoihin ilmoittautuvat lexiläiset järjestämällemme illalliselle tiistaina 22.11.2022 klo 18.00 alkaen ravintola Mamiin (Linnankatu 3).

Luvassa ei ole puuduttavaa luentoa tai ylitsevuotavia markkinointipuheita – powerpointit jätämme suosiolla muiden esitettäväksi. Sen sijaan tarjoamme mutkattoman illallisen hyvässä seurassa, jossa sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin Dittikseen sekä kuulla dittisläisiltä itseltään, millaista nuoren juristin sekä lakimiesharjoittelijan työ meillä oikeasti on. Samalla me saamme loistavan mahdollisuuden tutustua sinuun!

 

Vastaamme mielellämme myös muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin juristin työhön liittyen sekä keskustelemme sujuvasti myös asian vierestä.

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa keskiviikkona 2.11. klo 16.00. Linkki: https://kide.app/events/f2800d4f-f481-4bb8-ad17-4b981bcce6e5. Ilmoitathan samalla mahdollisista ruoka-aineallergioistasi/erityisruokavalioista. Ilmoittautuminen sulkeutuu 13.11. klo 23.55.

Huom! Ilmoittautumista varten muistathan kirjautua sisään Kide.appissa ennen lipunmyyntiä. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Jos estyt osallistumasta, voi lipun antaa eteenpäin toiselle lexiläiselle käyttämällä ”lähetä lippu” toimintoa. Huomioithan, että mikäli annat lipun eteenpäin, ilmoitathan mahdollisista lipun muutoksista (ruoka-aineallergiat tms.) tapahtumavastaava Alvalle (tapahtuma@lex.fi). Muutoksia lipun tietoihin ruoka-aineallergioiden tai erityisruokavalioiden osalta ei kuitenkaan oteta vastaan enää sunnuntain 13.11. jälkeen.

Illan dress code on smart casual.

 

Ennen illallista voit tutustua meihin kotisivuillamme (www.dittmar.fi), LinkedIn-sivuillamme (https://www.linkedin.com/company/dittmar-&-indrenius) sekä seurata menoamme myös Instagramissa (@dittmarindrenius).

 

Turun sanotaan syttyneen epäonnisen piian vahingosta, mutta me Dittiksellä sytymme uudelleen joka päivä erilaisista haastavista juridisista pulmista ja oivalluksista!

 

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Dittisläiset

Järjestäjät seuraavat muuttuvaa koronatilannetta jatkuvasti ja pidättävät oikeuden tapahtumaa koskeviin muutoksiin. Ethän tule paikalle oireisena.