Tapahtumat

Kokoukset, bileet, kerhot, sitsit, spexit... Kaikki löytyy täältä!

Karaokeapprot

Kuka on Lexin karaokemestari. Tule mukaan kiertämään Turun baareja ja siivittämään itsesi sekä tiimisi voittoon. Tässä kilpailussa ratkaisee taidon sijaan tyylikkyys sekä yleinen innostus, joten älä huoli, vaikka laulutaitosi eivät vielä olisikaan täysin timanttiset! Lisätietoa tapahtumasta tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fi)

Trilogia – Amazing Race

Ketkä kruunataan pyhän kolminaisuuden Kaisa Mäkäräiseksi ja Mari Ederiksi? Onko teistä selvittämään kiperääkin kiperämmät vihjeet? Kestääkö kantti, kun kisa kovenee ja panokset kasvaa? Pue päällesi juoksunkestävät kengät ja ota haaste vastaan:  Onko juuri teistä voittamaan Trilogian järjestämä Amazing Race?   Lisätietoa tapahtumasta saa myöhemmin julkaistavasta Lexinfosta.

Lex x P-klubi: Päiväsitsit

On aika juhlistaa wappua P-klubin kanssa perinteisillä päiväsitseillä!   Lisätietoa tapahtumasta ulkosuhdevastaava Aadalta (intsek@lex.fi).

Pääkön boolit

Pääsihteri tekee perinteiset wappuboolit toimistolla!   Lisätietoa tapahtumasta pääsihteeri Eemililtä (paasihteeri@lex.fi)

Seilailexin kaverisitsit

Jäikö lippu Wapun muille sitseille saamatta? Ei se mitään! Nappaa kaveri kainaloon ja saavu Kirkkotielle juhlistamaan wappua.   Lisätietoa tapahtumasta SeilaiLexin vastuuhenkilö Kerttu Mettälältä (kerttu.k.mettala@utu.fi) tai tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fi)

Wappuolympialaiset

On aika tehdä juhlistaa wappua kaikkien turkulaisten oikkarijärjestöjen kanssa!   Lisätietoa tapahtumasta Aada Blåfieldiltä (intsek@lex.fi)

Akateeminen Mölkky

Oletteko valmiita vuoden kovatasoisimpaan, legendaarisimpaan ja hohdokkaimpaan poikkitieteelliseen tapahtumaan? Täydellistä, sillä Akateeminen Mölkky palaa takaisin entistä suurempana! Akateemisessa Mölkyssä otetaan joukkueista mittaa. Keillä pysyy heittokäsi vakaana ja hermot viileinä?  Ketkä julistetaan Akateemisen Mölkyn mestareiksi?Vielä on aikaa treenata heittotarkkuutta ja hioa voittavaa taktiikkaa! Lisätietoa tapahtumasta saa myöhemmin julkaistavasta Lexinfosta ja Akateemisen mölkyn Instagram -sivuilla @akateeminenmolkky . […]

Wappusoudut

Se on täällä taas! Nimittäin jo perinteeksi muodostunut Wappusoutu tekee paluun jo 37. kertaa, ja sen järjestäjinä toimivat Merkantila Klubben rf sekä Lex ry. Tule siis kannustamaan ainejärjestösi voittoon tai muuten vain nauttimaan rennosta vapputunnelmasta!   Lisätietoja liikuntavastaava Venlalta (venla.m.kangasluoma@utu.fi) tai tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fi).

Wappupiknik

Mikä olisikaan parempaa kuin hengähtää hetki Wappusoutujen ja Kirkkotien Wapun välissä Puolalanpuistossa Wappupiknikin merkeissä!Kerää ystäväsi kokoon, saavu Wappusoutujen jälkeen vappuaattona viettämään rentoa vätköpiknikiä ja nostata vappukäjä ylimmilleen ennen Kirkkotielle siirtymistä     Lisätietoa tapahtumasta tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fi).

Kirkkotien Wappu

On vihdoin taas aika viettää koko wapun kruunaavia bileitä eli legendaaristakin legendaarisempaa Kirkkotien Wappua! LexWappu huipentuu jälleen vuoden kuumimpiin ja kosteimpiin bileisiin, kun lexiläiset pääsevät  valloittamaan rakkaan Kirkkotien tanssilattian, nauttimaan viilentävästä boolista sekä bilettämään aamuun asti.   Lisätietoa tapahtumasta klubimestari Matilta (klubimestari@lex.fi)