Tapahtumat

Kokoukset, bileet, kerhot, sitsit, spexit... Kaikki löytyy täältä!

Lex ry:n 1. sääntömääräinen kokous

Sääntömääräinen kokous on yhdistyksen korkein päättävä elin, jossa jäsenistö käyttää päätösvaltaansa. Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti ensimmäisessä sääntömääräisessä kokouksessa käydään läpi muun muassa vuoden 2023 toimintakertomus ja myönnetään vastuuvapaus vuoden 2023 hallitukselle. […]

Kertun kepittäjäiset

On jälleen se aika vuodesta suunnatta nokka kohti Helsingin Kalliota ja sen lukuisia baareja! Rakkaan sisarainejärjestömme Pykälä järjestää legendaariset approt.   Lisätietoa tapahtumasta tapahtumavastaava Fransilta (tapahtuma@lex.fo, 0401299950)    

Trilogia – Pyhiinvaellus

On aika lähteä kiertämään kolminaisuuden pyhät biletilat! Millainen onkaan Parkin tanssilattia, tai Tivolin reiviluola?   Entä löytyykö tutusta ja turvallisesta Kirkkotiestä uusia puolia, kun tilan täyttääkin muutkin kuin lexiläiset? Lisätietoa tapahtumasta saa myöhemmin julkaistavasta Lexinfosta.

KKO:2024 – Kaikkien Kaupunkien Oikkareiden sitsit

Rakas sisarainejärjestömme Pykälä järjestää koko oikkarikunnalle yhteiset sitsit heidän kerhotilassaan Helsingissä. Jos haluat päästä tutustumaan muihin sisarainejärjestöjen edustajiin, niin pistä päivämäärä muistiin!   Lisätietoa tapahtumasta ulkosuhdevastaava Aadalta (intsek@lex.fi)

Lajikokeilu: Crossfit

Oletko jo pitkään halunnut kokeilla crossfitia, mutta suurista puheista huolimatta ei ole tullut mentyä? Tule mukaan liikkumaan ja kokeilemaan lajia. Luvassa on taatusti energinen, liikunnallinen ja hauska iltapäivä!   Lisätietoa tapahtumasta […]

Ari -sitsit

Oletko oikkARI, tuomARI vai jopa viime joululta jäänyt pipARI? Pistä luovuus käyntiin! Pukeudu parhaaksi "-Ariksi" ja saavu Kirkkotielle sitsaamaan.   Lisätietoa tapahtumasta sitsivastaava Idalta (ida.m.lindqvist@utu.fi) .

Spexin promobileet

Tule Marilyniin fiilistelemään tulevaa spexin  näytös kautta.   Lisätietoa tapahtumasta LexSpexin tuottajilta Ida Kiiskiseltä (ihkiis@utu.fi) ja Maisa Lyralta (mwlyra@utu.fi).