P-Lexit

Aika: 
16.11.2017 klo 22:00
Paikka: 
Venus
Pukukoodi: 
HAALARIT

P-LEXIT: Presidentilliset babyshowerit -edition.

Kunniakkaiden alumniemme innoittamana P-klubi ja Lex ry järjestävät Presidentilliset babyshowerit! Vedä siis plehat päähäsi ja tule kaveriporukkasi kanssa juhlimaan mitä suurinta ihmettä ja saavu 16.11. Venukseen, jossa voit poksauttaa samppanjat valtiovauvan kunniaksi!

Kuten kaikissa babyshowereissa, myös näissä juhlissa toivomme lahjoja vauvalle. Tyttö- tai poikavauvalle suunnatut lahjat tulee toimittaa P-klubin tai Lexin toimistolle päivystysten aikaan. Lahjat lahjoitetaan valitsemaamme hyväntekeväisyyskohteeseen TYKSin synnytysosastolle ja Joulupuukeräykseen. P-klubi päivystää tiistaisin ja torstaisin klo 12-14. Lex ry päivystää tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-16. Arvomme lahjoittaneiden joukosta voittajan, joka julistetaan Venuksessa.

Tyksin kohdalla tarkoituksena on kerätä vauvojen ja tosi pienten lasten vaatteita ja tarvikkeita TYKSin synnytysosastojen käyttöön, jotta he voivat jakaa näitä tarvikkeita eteenpäin vasta synnyttäneiden perheille. TYKSille lahjoitettavien tavaroiden on oltava ehjiä.

Joulupuukeräykseen voi lahjoittaa joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheissä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. 

Ennakkolippuina toimivat haalarimerkit ja niitä myydään P-klubin ja Lexin päivystyksissä viikolla 46 tiistaina 13.11., keskiviikkona 14.11. (vain Lexin päivystys) ja torstaina 16.11. Haalarimerkkejä on tarjolla 200 ensimmäiselle nopeimmalle! Voit siis lunastaa lipun/merkin omaksesi vaikkapa samalla, kun tuot lahjoituksesi perille. 

Mitä: P-lexit: Presidentilliset babyshowerit -edition
Missä: Venus Nightlife, Aurakatu 6
Milloin: 16.11. klo 22 alkaen
Paljonko maksaa: 3€ P-klubin ja Lexin jäsenille, 4€ muille
Mitä mukaan: Vauvamieltä ja aurinkolasit!

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook