LexSpex promobileet

Aika: 
14.02.2019 klo 22:00
Paikka: 
Forte

Haluaisitko tanssia läpi yön ja laulaa äänesi käheäksi musiikin tahtiin? Haluaisitko käsikirjoittaa illan uusiksi ja olla oman elämäsi ohjaaja? Tilaisuutesi on viimein koittanut!

Ystävänpäivän parhaat bileet ovat täällä, kun LexSpex 2019 promobileet saavat teemakseen liikennevalot!

14.2. Forten tanssilattian täyttää liikennevalojen väreihin pukeutunut bilekansa. Jos sinulla on oma hunajamurunen, hanipöö tai kultsipuppeli, älä piilota onneasi vaan tuo se esiin pukeutumalla punaiseen. Mikäli taas olet villi ja vapaa kuin taivaan lintu, kerro se laittamalla päällesi vihreää. Jos taas et halua määritellä parisuhdestatustasi tai et oikein itsekään tiedä missä mennään, värisi on keltainen.

Illan kohokohtana meille esiintyy huikea LexSpex-bändi Foos Masöö, joka nostattaa tunnelman tähtitieteellisiin lukemiin! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tulla juhlimaan bändimme musiikin tahtiin näytösviikon ulkopuolella. Mikään ei siis voi olla ylivoimainen este tulla kuuntelemaan tätä bilebändiä!

Olit sitten sinkku, varattu tai jotain siltä väliltä, tule paikalle fiilistelemään alkavaa kevättä ja tanssimaan aamunkoittoon!

MITÄ: Sinä ja minä liikennevaloissa
MISSÄ: Forte Nightclub
MIKSI: Ystävänpäivä ja live-musiikkia!
PUKUKOODI: Haalarit + parisuhdestatuspukeutuminen (sinkku=vihreä, epäselvää=keltainen, varattu=punainen)
HINTA: 3€

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook