Isännän ja emännän bileet: Mammas och pappas party

Aika: 
19.04.2018 klo 22:00
Paikka: 
Kirkkotie
Pukukoodi: 
Haalarit sekä vanhempien uudet tai vanhat vaatteet

Isäntä & Emäntä present: Mammas och pappas party 19.4.​

Häpeätkö vanhempiesi kulahtaneita pappakalsareita ja värikkäitä telttamaisia tunikoita, vai oletko aina halunnut pukeutua yhtä tyylikkäästi kuin he? Tekeekö mielesi kokea isäsi ja äitisi hippi- tai punkkarinuoruus kukkapaitoineen ja nahkarotseineen?

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Tänä vuonna isännän ja emännän bileiden teema on Mammas och pappas party. Saavu siis rakkaalle Kirkkotiellemme 19.4. klo 22 vanhemmaksesi pukeutuneena ja varaa narikkaan 2 euroa mukaan. Vaihtoehtoisesti myös omaksi lapsekseen voi pukeutua. Paras puku palkitaan.

Rakkaiden vanhempien kunniaksi järjestämme myös teemaan liittyvän kuvakilpailun. Ota itsestäsi ja vanhemmastasi yhteiskuva tai vaihtoehtoisesti etsi vanha tai uusi valokuva vanhemmastasi. Ota kuva siten, että pyrit imitoimaan vanhempaasi vaatteiden ja ulkonäön kautta mahdollisimman tarkasti. Julkaise kuva Instagramissa hashtagilla #mammasochpappasparty tai tuo kuva näytteille vuoden 2017 emännälle tai isännälle illan aikana. Paras kuva julistetaan ja palkitaan juhlissa.

Juhlissa on voimassa Kirkkotien avec-sääntö. Jokaisella lexiläisellä on oikeus tuoda mukanaan enintään kaksi ei-lexiläistä avecia. Avecien on saavuttava paikalle samaan aikaan lexiläisen seuralaisensa kanssa. Muista ottaa mukaan opiskelijakorttisi, jotta voit tarvittaessa todistaa lexiläisyytesi.

MITÄ: Isäntä ja emäntä present: Mammas och pappas party
MISSÄ: Kirkkotie
MILLOIN: 19.4. klo 22
KENELLE: Lexiläisille ja heidän aveceilleen
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit sekä vanhempien uudet tai vanhat vaatteet
MITÄ MAKSAA: Narikka 2e
MIKSI: Ihanien ja nolojen vanhempien vuoksi

Lisätietoa saa allekirjoittaneilta.

Aurinkoisin kevätterveisin,

Iida Knaappila ja Henri Vartiainen
iida.e.knaappila [at] utu.fi, henri.j.vartiainen [at] utu.fi
Vuoden 2017 emäntä ja isäntä

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook