Ladataan Tapahtumat

Trilogia – Back 2 School

Tiedot

Päivämäärä:
26.1.2023
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

26.1.2023

Vuoden 2023 pyörähtäessä käyntiin on oikkareiden, kyltereiden ja lekureidenkin kohdattava kouluun paluun realiteetit, ja valmistauduttava siihen mitä tulevaisuus tuo tullessaan: nimittäin Trilogian alkuräjähdyksen!

Tarut Sormusten Herrasta ja Nälkäpelit jääköön historian havinaan, nyt on aika tehdä tilaa rakkaan Pyhän Kolminaisuuden (TuKY x LEX x TLKS) Trilogian kolmiosaisen tapahtumasarjan ensimmäiselle etapille eli Back 2 School -bileille!

Mutta mitä onkaan Trilogia ilman kunnon taustamusiikkia? Tämän eeppisen Trilogian soundtrackin tarjoaa Pyhän Kolminaisuuden ikiomat bilebändit, jotka ottavat ennennäkemätöntä mittaa toisistaan. Kysymys kuuluukin, miltä kolminaisuuden osalta löytyy koukuttavin komppi, kutkuttavin kitarasoolo, boheemein basso ja säihkyvin skaala?

Tule siis paikalle todistamaan, kun KYSS, Foos Masöö ja Sepsis ottavat lavan haltuun like never before! Mikäs sen parempaa kuin hengittää eturivin etuoikeutettua ilmaa juuri sinun tiedekuntasi rakkaan bändin potkaistessa bileet käyntiin? Tätä et halua missata!

Trilogian teema on tänä vuonna KÄÄNTEINEN EVOLUUTIO jonka Back 2 School potkaisee käyntiin, ja sen kunniaksi teemana onkin mystinen ja määrittelemätön: TULEVAISUUS! Saavu siis futuristisen foliohattusi sekä haalareidesi kera spekuloimaan kuka bändeistä sykähdyttää sydäntäsi ja valmistaudu tulevaisuuden tähtihetkeesi Pryzmissä torstaina 26.1. klo 22 alkaen. Tulevaisuutemme olkoon kirkas kuin Shanghain (tai ainakin Pryzmin tanssilattian) valot!

Lisätietoja saa ulkosuhdevastaavalta Antti-Pekka Alaperältä (intsek@lex.fi).