Työpaikat

 

Mäkitalo Rantanen & Co Oy:n Trainee-haku on käynnissä 

Etsimme joukkoomme uusia Traineita ja Associate Traineita tuleville harjoittelujaksoille

Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy on täyden palvelun liikejuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto ja alan johtava toimija energia- ja rakennussektorilla Suomessa. 

Trainee-ohjelmamme tarjoavat oikeustieteen opiskelijoille loistavan mahdollisuuden kartuttaa käytännön liikejuridiikan kokemusta. Mäkitalolla pääset työskentelemään mielenkiintoisten toimeksiantojen ja tehtävien parissa, alan asiantuntijoilta oppien. 

Haku on käynnissä seuraaville harjoittelujaksoille:

Trainee

1. toukokuu - joulukuu 2018, hakuaika päättyy 1.12.2017

2. tammikuu - elokuu 2019, hakuaika päättyy 1.9.2018

Associate Trainee

1. tammikuu - huhtikuu 2018, hakuaika päättyy 1.9.2017

2. toukokuu - elokuu 2018, hakuaika päättyy 1.12.2017 

 

OP Järvi-Häme hakee pankkilakimiestä 

OP Järvi-Häme on OP Ryhmään kuuluva, yrityskuvaltaan ja markkinaosuudeltaan vahva pankki. Toimimme Päijänteen tuntumassa viiden kunnan alueella Asikkalassa, Hartolassa, Padasjoella ja Sysmässä sekä 1.8. alkaen Kuhmoisissa. Konttoreita on viisi ja asiakkaita noin 21 000. Pankissamme työskentelee 30 rahoitusalan ammattilaista.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen lakimiestä

Lakimiehenä hoidat asiakkaidemme toimeksiantoja keskittyen pääasiassa perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin. Tehtävään sisältyy myös henkilöasiakasjuridiikkaan liittyvien asioiden neuvontaa. Arvostamme kykyä nähdä asiakkaan pankkipalvelut kokonaisuutena.

 Työssä onnistuminen edellyttää:

• OTK- tai OTM-tutkintoa tai juuri valmistumassa oleva

• mielellään kokemusta pankkilakimiehen tehtävistä tai muuta vastaavaa kokemusta esim. asianajo- tai muusta toiminnasta

• asiakassuuntautunutta ja tavoitteellista työskentelytapaa

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen asiantuntijana. Saat mainion näköalapaikan pankkiliiketoimintaan kokonaisuutena sekä halutessasi mahdollisuuden kehittää osaamistasi juridiikan lisäksi myös muilla liiketoiminta-alueilla. Tehtävä on vuoden 2018 loppuun asti kestävä ja voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Teemu Sarhemaa, p. 0400 551 180 tai sähköpostitseteemu.sarhemaa [at] op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen OPn uramahdollisuus sivun kautta viimeistään 18.7.2017 www.op-ura.fi.

 

 

 

 

Lex ry:n tiedotuskanavien kautta rekrytoijat tavoittavat kohdennetusti lähes kaikki Turussa opiskelevat oikeustietelijät. Moni yhteistyökumppaniyrityksistämme on hyödyntänyt rekrytointiyhteistyötä menestyksekkäästi. Olemme tarjonneet muutamaa erilaista mallia. Mikäli tarve on yksittäinen, voimme välittää työpaikkailmoituksen Lexinfo-sähköpostilistoillemme (tavoittaa kaikki lexiläiset) ja julkaista sen täällä internet-sivujemme 'Työpaikat'-osiossa. Mikäli tarve tulee todennäköisesti vielä toistumaan, tarjoamme myös kokonaisvaltaisempaa yhteistyökuviota ja -sopimusta.

Lisätietoja antavat yhdistyksen talousvastaava Kalle Kuusisto (talous [at] lex.fi) ja tiedotusvastaava Anna Correa de Mora (tiedotus [at] lex.fi).

 

 

 

 

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook