LexKurssit ja Valmennuskurssineuvosto

Lex ry on järjestänyt valmennuskursseja tiedekuntaan pyrkiville jo lähes 50 vuoden ajan. Lähiopetuskurssit järjestetään Turussa, ja lisäksi LexKursseilla on verkkokurssi. Lex ry:n hallitus nimeää vuosittain kaksi valmennuskurssivastaavaa, jotka ovat vastuussa LexKurssien kurssivuoden suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Vastaavien tehtävät alkavat jo ennen lukuvuoden alkua ja jatkuvat kurssivuoden loppuun asti, kunnes kurssivuoden lopputilitys on hyväksytty Lex ry:n sääntömääräisessä kokouksessa.

Valmennuskurssivastaavien kokoamaan kurssiorganisaatioon kuuluvat lisäksi verkkokurssivastaava ja kaksi kurssiassistenttia, joiden tehtäviin kuuluvat kurssien käytännön järjestelyistä sekä kurssien tuutortoiminnasta vastaaminen. Tämän lisäksi kurssiorganisaatioon kuuluu vuosittain valittavat opettajat, tuutorit ja muut avustajat.

Valmennuskurssineuvosto on kurssien taustalla vaikuttava toimielin, jonka pääasiallisena tehtävänä on ohjata ja valvoa kurssien toimintaa. Neuvosto pyrkii lisäksi reagoimaan jatkuvasti muuttuvaan valintakoeympäristöön kursseja ja niiden toimivuutta edelleen kehittämällä. Neuvoston kokoonpano koostuu edellisvuosien valmennuskurssivastaavista sekä nykyisistä valmennuskurssitoimijoista parhaan mahdollisen ohjausvaikutuksen mahdollistamiseksi. Neuvostoon kuuluu niin ikään kaksi Lex ry:n hallituksen edustajaa.

Valmennuskurssineuvostoon kuuluvat:

  • Jani Hannonen
  • Miikka Häyrinen
  • Miika Mikonaho
  • Liisa Heikkinen
  • Hanni Tihilä
  • Joona Lapinlampi
  • Sannimari Veini
  • Petro Koskipalo

Jokainen lexiläinen on tervetullut auttamaan LexKurssien järjestämisessä. Menestyksekkäät kurssit vaativat vuosittain valtavasti työtunteja, joten jokainen ylimääräinen käsipari esimerkiksi kurssikansioiden kokoamisessa vähentää kurssiorganisaation työtaakkaa. Vuoden 2019 LexKurssien valmennuskurssivastaavina toimivat Krister Koskela ja Jani Ryhänen. LexKursseja koskevissa kysymyksissä kannattaa kääntyä ensisijaisesti heidän puoleensa puhelimitse: 010 666 5010 tai sähköpostitse info [at] lexkurssit.fi. Katso lisätietoa LexKursseista: www.lexkurssit.fi.

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook