Avoimet tehtävät

Lex ry:ssa on monenlaisia tehtäviä, joihin opiskelijat voivat hakeutua. Tarjolla on mm. vuosijuhlien valmistelusta vastaamista vuosijuhlamarsalkan tai -viskaalin roolissa, Lexin tapahtumien ikuistamista valokuvausvastaavana tai juridisen aikakausjulkaisun Acta Legis Turkuensian toimittamista.

Hae valokuvaus- tai vaihtarivastaavaksi (dl 25.11.)

Valokuvausvastaava vastaa nimensä mukaisesti Lexin tapahtumien valokuvaamisesta. Tämän lisäksi valokuvausvastaava ylläpitää ja koordinoi valokuvausrinkiä ja huolehtii, että tapahtumissa on kuvaaja paikalla. Valokuvaajalle varataan paikka kaikkiin tapahtumiin, myös Iso-Exculle!

Vastaavan tehtäviin kuuluu myös tapahtumista ja tilaisuuksista otettujen valokuvien tarkistaminen ja nettisivuille lisättävien otosten valitseminen.

Omaa kalustoa tai aikaisempaa kokemusta ei edellytetä. Kokeneemmille harrastajille tarjoamme kuitenkin ainutkertaisen mahdollisuuden päästä kuvaamaan monipuolisissa tilanteissa ja kartuttamaan kokemusta sekä portfoliota entisestään.

Mikäli kiinnostuit valokuvavastaavan tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hallitus [at] lex.fi

 Paikkaa voi siis hakea kuka tahansa vuosikurssiin tai aiempaan aktiivisuuteen/kokemukseen katsomatta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.11. kello 18.00. Hakijat haastatellaan hallituksen kokouksessa.

Lisäkysymyksiä hakemukseen tai pestiin liittyen voi lähettää hallitukselle tai tämän vuoden valokuvausvastaava Iida Koivistolle iida.m.koivisto [at] utu.fi

 

Vaihtarivastaava vastaa Lexin yhteistyöstä oikeustieteen vaihto-oppilaiden kanssa. Toimenkuvaan kuuluu Lexin tapahtumista vaihtareille tiedottaminen ja tapahtumakuvausten kääntäminen englanniksi sekä yleisesti vaihtareiden yhteyshenkilönä toimiminen. Vaihtarivastaava järjestää vaihtari-illat kaksi kertaa vuodessa, sekä omien ideoiden mukaan muitakin tapahtumia. Mikäli kansainvälisyys kiinnostaa, nyt on mainio mahdollisuus lähteä mukaan kehittämään Lexin vaihtariyhteistyötä!

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen hallitus [at] lex.fi

 sunnuntaihin 25.11. klo 18 mennessä. Lisätietoja pestistä voi kysyä vuoden 2018 vaihtarivastaavalta Suvituuli Saarnilehdolta (sumsaa [at] lex.fi

) tai ulkosuhdevastaava Siniltä (intsek [at] lex.fi

).

 

 

 

 

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook