Avoimet tehtävät

Lex ry:ssä on monenlaisia tehtäviä, joihin opiskelijat voivat hakeutua. Tarjolla on mm. vuosijuhlien valmistelusta vastaamista vuosijuhlamarsalkan tai -viskaalin roolissa, Lexin tapahtumien ikuistamista valokuvausvastaavana tai juridisen aikakausjulkaisun Acta Legis Turkuensian toimittamista.

Vuosijuhlakomitea

Lukuvuoden suurin ja upein tapahtuma Lex ry:n 61. vuosijuhlat järjestetään koronatilanteen salliessa 1.4.2022. Fukseille ei lähtökohtaisesti ole pelkästään omaa lippukiintiötä, joten paras tapa varmistaa oma läsnäolo tässä vuoden ylivoimaisesti upeimmassa tapahtumassa on osallistua vuosijuhlakomiteaan. Vuosijuhlakomitea pääsee myös osallistumaan vuosijuhlia seuraavalle akateemiselle silliaamiaiselle, eli sillikselle. Vuosijuhlatunnelmaan voit virittäytyä esimerkiksi katsomalla kuvia aikaisempien vuosien juhlista Lexin kuvagalleriasta. Vuosijuhlakomiteassa sinulla on mahdollisuus paitsi tutustua uusiin ihmisiin myös kokeilla erittäin matalalla kynnyksellä ainejärjestötoimintaa.

Toimikunta (12 henkilöä) osallistuu mm. Vuosijuhlien alkuvalmisteluihin, lippuairueeseen sekä jatkojen jatkojen sujumiseen. Toimikunta pääsee kokemaan vuosijuhlat ja silliksen muiden vieraiden tavoin.

Narikka (4 henkilöä) huolehtii vuosijuhlien narikasta, eikä näin ollen maksa vuosijuhlista. Narikkaan tilataan ruokaa ja narikkalaiset pääsevät osallistumaan jatkoille ja seuraavana päivänä sillikselle.

Hae komiteaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen vuosijuhlat [at] lex.fi. Ilmaise hakemuksessasi oletko kiinnostunut toimikunnasta vai narikasta.

Lisätietoja pestistä voi kysyä vuosijuhlaviskaaleilta Laura Välimäeltä (laura.m.valimaki [at] utu.fi) ja Frans Vihmakoskelta (fevihm [at] utu.fi) taikka vuosijuhlamarsalkoilta Miki Lappi(miki.m.lappi [at] utu.fi) ja Fiia Fonsén (fffons [at] utu.fi).

Silliskomitea

Koronatilanteen salliessa akateeminen silliaamiainen järjestetään 2.4.2022. Haemme tällä hetkellä tiimiä järjestämään vuoden parhaita bileitä! Silliskomitea pääsee automaattisesti kokemaan unohtumattoman 61. juhlavuoden silliksen. Silliskomitea on erityisesti tarkoitettu ensimmäisen vuoden opiskelijoille, koska he eivät välttämättä saa lippua vuosijuhlille ja sillikselle. Myös vanhemmat vuosikurssit ovat tervetulleita tietenkin komiteaan koska myös vanhempien silliskokemuksista on paljon hyötyä!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen hallitus [at] lex.fi. Lisätietoa kysyttävissä samasta osoitteista. Silliskomiteassa pääsee työskentelemään yhdessä porukan kanssa. Mahdollisuus erilaisista puuhista sillikseen liittyen on laaja ja liittyä voi matalalla kynnyksellä. Haemme väkeä mm. sponssitiimiin, koristelutiimiin sekä bussivastaavien pesteihin.