Avoimet tehtävät

Lex ry:ssa on monenlaisia tehtäviä, joihin opiskelijat voivat hakeutua. Tarjolla on mm. vuosijuhlien valmistelusta vastaamista vuosijuhlamarsalkan tai -viskaalin roolissa, Lexin tapahtumien ikuistamista valokuvausvastaavana tai juridisen aikakausjulkaisun Acta Legis Turkuensian toimittamista.

Hae mukaan SAKKE-toimikuntaan!

SAKKE on Lakimiesliiton joka toinen vuosi järjestämä legendaarinen oikkaritapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 200 oikkaria. SAKKE järjestetään parillisten vuosien syksyllä, yleensä marraskuussa. Viimeksi SAKKE järjestettiin marraskuussa 2016, joten seuraava SAKKE lähestyy kovaa vauhtia ja järjestetään marraskuussa 2018. 

SAKKE on ainutlaatuinen tapahtuma, joka kokoaa oikkareita koko Suomesta yhdeksi viikonlopuksi hauskanpitoon ja verkostoitumiseen. SAKKEen kannattaa ehdottomasti osallistua ainakin kerran opiskeluaikana! Tämä suosittu tapahtuma järjestetään perinteisesti kaupungissa, jossa ei ole oikeustieteellistä yksikköä. Aiempina vuosina SAKKE on järjestetty mm. Kuopiossa, Lahdessa ja Oulussa.

SAKKEn suunnittelee ja toteuttaa SAKKE-toimikunta yhteistyössä Lakimiesliiton opiskelija-asiamiesten kanssa. SAKKE-toimikunta koostuu seitsemästä oikkarista, yksi jokaisesta oikeustieteellisestä ainejärjestöstä. Toimikunta kokoustaa noin 3-6 kertaa vuoden 2018 aikana ennen tapahtumaa. SAKKE-toimikunnan kautta pääset suunnittelemaan tapahtuman sisältöä ja päättämään millä paikkakunnalla tapahtuma järjestetään. 

Lakimiesliitto korvaa toimikuntalaisille kokousmatkat, minkä lisäksi toimikunnan jäsenet saavat osallistua SAKKEen maksutta. Lippu on aiempina vuosina maksanut noin 150 euroa.

Lex hakee nyt yhtä edustajaa SAKKE-toimikuntaan vuodelle 2018! Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen hallitus [at] lex.fi 15.12. kello 18 mennessä. 

 

 

 

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook