Avoimet tehtävät

Lex ry:ssa on monenlaisia tehtäviä, joihin opiskelijat voivat hakeutua. Tarjolla on mm. vuosijuhlien valmistelusta vastaamista vuosijuhlamarsalkan tai -viskaalin roolissa, Lexin tapahtumien ikuistamista valokuvausvastaavana tai juridisen aikakausjulkaisun Acta Legis Turkuensian toimittamista.

 

LexKurssit hakee verkkokurssivastaavaa kurssiorganisaatioonsa!

TEHTÄVÄ

Verkkokurssivastaava toimii merkittävänä tekijänä yhdessä valmennuskurssivastaavien kanssa verkkokurssien kehittämisessä ja toteuttamisessa. Verkkokurssivastaava vastaa mm. verkkokurssin suunnittelusta, verkkokurssien toteutuksen arvioinnista sekä itse kurssin toteutuksesta. Verkkokurssin oppimisympäristöä parannetaan syksyn aikana ammattilaisten avulla. LexKurssit haluaa kuitenkin kehittää ja laajentaa verkkokurssin tarjontaansa, ja siihen osallistuminen on myös keskeinen osa verkkokurssivastaavan tehtävänkuvaa. Tehtävä edellyttää sitoutumista ja joustavuutta. Tehtävänkuvaan kuuluu olennaisesti myös verkkokurssin videoiden kuvaaminen ja niiden käsittely sekä muokkaaminen.  

AJANKOHTA JA PALKKAUS

Tehtävä alkaa heti valinnan varmistuttua ja jatkuu vuoden 2019 kurssien loppuun asti. Työtä tehdään valmennuskurssien tarpeiden mukaan ilman kiinteitä työaikoja ja siitä maksetaan verkkokurssivastaavalle kiinteä palkka 1 000€.

KETÄ HAEMME?

Hakea voi kuka tahansa vuosikurssiin tai opintopisteisiin katsomatta. Tehtävään hakevalla lexiläisellä on tehtävältä vaadittua teknistä osaamista, motivaatiota, yhteistyökyvykkyyttä sekä ideoita kurssin kehittämiseen. Painotamme hakijassa erityisesti innokkuutta verkkokurssin kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä tekniikan osaamista.

HAE NYT!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sunnuntaihin 16.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info [at] lexkurssit.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään vuoden 2018 verkkokurssivastaava Juho Pöllänen (jumapol [at] utu.fi). Hakemiseen liittyviin tiedusteluihin vastaavat valmennuskurssivastaavat sähköpostitse (info [at] lexkurssit.fi).

LexKurssit hakee kahta kurssiassistenttia!

LexKurssit hakee kahta (2) KURSSIASSISTENTTIA kurssiorganisaatioonsa!

TEHTÄVÄ
Kurssiassistentit ovat valmennuskurssivastaavien kanssa samassa tiimissä, apuna valmennuskurssien toteuttamisessa. He vastaavat yhdessä suurelta osin valmennuskurssien tutortoiminnasta, johon kuuluu esimerkiksi harjoituspääsykokeiden tarkastuksen organisointia. He auttavat muun muassa pienryhmäopetuksen järjestelyissä ja vastaavat tarvittavien opetustilojen valmistelusta, juoksevien asioiden hoitamisesta ja osallistuvat kurssien käytännön järjestelyihin yhdessä valmennuskurssivastaavien kanssa. Kurssiassistentin tehtävässä painottuu lisäksi merkittävänä osana kurssien markkinointi mm. somessa sekä erinäisissä edustustehtävissä. Tämän lisäksi assistentit ovat mukana tekemässä LexKurssien tulevia henkilövalintoja ja pääsevät vaikuttamaan kurssien toimintaan. 

AJANKOHTA JA PALKKAUS
Tehtävä alkaa heti valinnan varmistuttua ja jatkuu vuoden 2019 kurssien loppuun asti. Työtä tehdään valmennuskurssien tarpeiden mukaan ilman kiinteitä työaikoja ja siitä maksetaan kummallekin kurssiassistentille kiinteä palkka 1000 €.

KETÄ HAEMME? 
Hakea voi kuka tahansa vuosikurssiin tai opintopisteisiin katsomatta. Tehtävään haemme motivoituneita, ulospäinsuuntautuneita ja yhteistyökykyisiä lexiläisiä. Painotamme valinnassa erityisesti kipinää markkinointiin ja hyvää someosaamista. Edellytämme suurien kokonaisuuksien hallintaa, yksityiskohtia unohtamatta. Tehtävä vaatii lisäksi hyvää ajanhallintaa, joustavuutta sekä sitoutumista.

HAE NYT!
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sunnuntaihin 23.9.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info [at] lexkurssit.fi.
Lisätietoa tehtävästä antavat mielellään vuoden 2018 kurssiassistentit Krista Wikström (krista.s.wikstrom [at] utu.fi) ja Elina Soininen (elkyso [at] utu.fi). Hakemiseen liittyviin tiedusteluihin vastaavat valmennuskurssivastaavat (info [at] lexkurssit.fi).

LexKurssien valmennuskurssivastaavat

Jani Ryhänen & Krister Koskela

 

Hae vuosijuhlamarsalkaksi!

Haluatko olla järjestämässä vuoden tyylikkäimmät ja odotetuimmat juhlat? 

LEX RY ETSII VUOSIJUHLAMARSALKKAPARIA VUODELLE 2019!

Vuosijuhlamarskien tehtävänä on luonnollisesti Lexin 58. vuosijuhlien järjestäminen maaliskuussa 2019. Kyseessä on Lex ry:n vuoden hienoimmat juhlat, joiden onnistuminen ja arvokkuus on ensiarvoisen tärkeää.

Lisäinfoa tehtävästä antavat kuluneen vuoden marskit Sakari Jarva (sjjjar [at] utu.fi) ja Ulla Jaatinen (ulemja [at] utu.fi). Vuoden 2018 vujujen tunnelmia voit fiilistellä myös Lexin nettisivujen vuosijuhlagalleriassa.

Valittaville vuosijuhlamarsalkoille on maineen ja kunnian lisäksi varattu mahdollisuus osallistua Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n vuosijuhliin perjantaina 19.10, mikä on samalla loistava tilaisuus seurata Lexin vuosijuhlien kokoisia pirskeitä sillä silmällä.

Haku aukeaa välittömästi ja vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen hallitus [at] lex.fi sunnuntaihin 23.9. klo 19.00 mennessä. Marsalkat valitaan hallituksen kokouksessa maanantaina 24.9. ja toivomme, että hakijat pääsisivät saapumaan tuolloin paikalle haastateltaviksi.

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook