Bootlex

Lexin oma jalkapallojoukkue perustettiin vuonna 2002, ja se on kaikista Lexin urheilujoukkueista vanhin. Toiminta oli aluksi pienimuotoista eikä omaa vakiovuoroa ollut, vaan pelaamaan mentiin silloin, kun vain sovittiin. Vähitellen toiminta alkoi kuitenkin kasvaa ja tällä hetkellä pelaajarinkI liikkuu noin kahdessakymmenessä.

Bootlex pelaa keskenään omalla vakiovuorollaan tiistaisin Iskerissä klo 14-15, jolle on jokainen tervetullut taitotasoon katsomatta. Joukkueessamme pelaa sekä miehiä ja naisia useilta eri vuosikursseilta, joten sekaan sopii niin fuksit kuin vanhatkin. Vakiovuorolla tarkoitus on pitää hauskaa ja saada hyvät pelit aikaan.
 
Olemme joukkueena menestyneet hyvin vuosittain järjestettävissä yliopiston jalkapalloturnauksissa. Syksyllä turnaus pelataan ulkona ja keväällä voitosta taistellaan sisällä futsalissa. Viime lukuvuonna (2018) sijoituimme futsalissa toiseksi ja fudiksessa kolmanneksi. Ensi syksynä tavoitteena on taas palata voittokantaan.
 
Bootlexin kausi huipentuu kevään lopulla pelattavaan Bootlex vs. Senibootlex -otteluun ja sen jälkeiseen saunailtaan. Senibootlex koostuu jo uransa ehtoopuolella olevista oikiksesta valmistuneista pelaajista. Tapahtuma oli tänäkin vuonna erittäin onnistunut ja sai hyvää palautetta molempien joukkueiden pelaajilta.
 
Toivotan kaikki tervetulleeksi peleihin mukaan ja pitämään hauskaa jalkapalloilun merkeissä!
 
Liity Bootlexin fb-ryhmään tästä
 
Bootlexin manageri Marko Katainen
markatz [at] utu.fi
040 061 9743
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook