Lex Puuhelmet

Lex Puuhelmet on Lexin jäsenistä muodostettu menestynyt salibandyjoukkue. Puuhelmien palkintokaapista löytyvät  esimerkiksi opiskelijoiden Suomen mestaruudet vuosilta 2014 ja 2016.

LexPuuhelmet järjestävät viikkovuoroa sunnuntaisin Educariumilla sekä toisinaan pelejä ja vuoroja muiden ainejärjestöjen joukkueiden kanssa. Toimintaan kuuluvat myös turnaukset, tapahtumat ja saunaillat joukkueen jäsenille.

Sunnuntain vuoro on kello 11:00 - 12:00, paikalta löytyy mailoja eikä ilmoittautumista ole välttämätöntä tehdä etukäteen. Oma maila ja sisäpelikengät ovat suositeltavia mutta eivät pakollisia.

Lex Puuhelmien toimintaa on viimeisen puolen vuoden aikana kehitetty reippaasti ja ensi kauden päätavoitteeksi on asetettu osallistuminen johonkin Turun seudun hallisarjoista. Kaudella 2015-2016 joukkue on osallistunut tai tulee osallistumaan seuraaviin turnauksiin:

  •  Helsinki Floorball Cup

  • Sammonmalja

  • Turun yliopiston Salibandyturnaus

  • Opiskelijoiden SM- turnaus

Puuhelmiä luotsaa vuosittain vaihtuva kapteenisto (kapteeni + varakapteeni). Kapteeneiden lisäksi Puuhelmien organisoimisesta, hallinnosta ja päätöksenteosta huolehtii erityinen kuusihenkinen orgaani, joka koostuu aktiivisimmista pelaajista. Viime kädessä toimintaa sääntelee Lex ry:n hallitus.

Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki lexiläiset sukupuolesta tai taitotasosta riippumatta.

Alla olevat sosiaalisen median kanavat seurantaan ja mahdolliset kysymykset ja palautteet alla olevaan sähköpostiin.

Facebook/ lexpuuhelmet
Instagram/ lexpuuhelmet
Snapchat/ lexpuuhelmet
Sähköposti/ lexpuuhelmet [at] gmail.com

 

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook