Willem C. Vis Moot -Klubi-ilta

Aika: 
17.09.2018 klo 18:30
Paikka: 
Kirkkotie
Willem C. Vis Moot -klubi-ilta maanantaina 17.9. klo 18:30

Haluatko osallistua maailman laajuisesti arvostettuun oikeustapauskilpailuun? Oletko kiinnostunut välimiesmenettelystä? Kiinnostaako kansainvälinen kauppa- ja sopimusjuridiikka? Kaipaatko opintoihisi jotakin konkreettista, joka havainnollistaa sekä kehittää työelämässäkin vaadittavia taitoja? Haluatko harjoitella esiintymistä ja saada kontakteja? Haluatko timanttiseksi juridiseksi argumentoijaksi?

Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot Court Competition on opiskelijalle ainutlaatuinen mahdollisuus harjoitella prosessijuristina toimimista, kehittää omaa argumentointikykyä, saada kokemusta kansainvälisestä välimiesmenettelyistä sekä kauppa- ja sopimusjuridiikasta, sekä harjoitella asiansa ajamista ja saada tärkeitä kontakteja. Koko kokemus ja kisareissu ovat useimpien mielestä parasta, mitä yliopistossa on tehnyt!
Tule kuuntelemaan maanantaina 17.9.2017 klo 18:30 Kirkkotielle prosessijuristin työstä, kilpailun sisällöstä ja kulusta sekä osallistumisen hyvistä ja huonoista puolista entisiltä kilpailijoilta.
Puhumassa Helen Lehto (Hannes Snellman) ja Mari Vanhanen (Roschier), sekä taustalla viime vuoden Turun Vis Moot –joukkue.
Huomiona vielä, että ilmoittautuminen Vis Moot joukkueeseen pitenee näin ollen tiistaihin 18.9 asti. Osallistuminen Moottiin luetaan siviilioikeuden tai prosessioikeuden erikoistumisjaksoksi, riippuen opiskelijan valinnasta. Mikäli tiedät jo nyt olevasi kurssista kiinnostunut ja/tai et pääse osallistumaan klubi-iltaan, kurssille haetaan englanninkielisellä CV:llä ja Motivaatiokirjeellä; Hakemisesta yleensä ja Kurssista suurpiirtein: https://opas.peppi.utu.fi/fi/opintojakso/TLS_1016/976 

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa Lyytissä tiistaina 04.09 klo 12. 
– Lyytilinkki: https://www.lyyti.in/VisMoot18

Lisätietoja tapahtumasta saat Petro Koskipalolta (prvkos [at] utu.fi

).

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook