Vankilaexcu

Aika: 
28.03.2019 klo 11:45
Paikka: 
Turun vankila, Mathilda Wreden katu 1

Kulttis järjestää: Vankilaexcu

Miltä muurien sisäpuolella näyttää? Mitä vankilan arkeen kuuluu? Miten vankila käytännössä toimii ja millaista siellä on työskennellä?

Jälleen on tarjoutunut ainutlaatuinen tilaisuus päästä Turun Saramäen vankilaan vierailulle, jonka aikana kuulemme muun muassa vankilan toiminnasta, vankilamaailman omanlaisesta kulttuurista ja hierarkiasta sekä siitä, millaista työskentely vankilassa on. Mahdollisuuksien mukaan pääsemme myös kierrokselle vankilan eri tiloihin henkilökunnan johdolla.

Vierailu Saramäen vankilaan järjestetään torstaina 28.3 kello 11:45-n.15:00. Vierailu on osallistujille maksuton, ja mukaan mahtuu 20 lexiläistä. Kuljetusta ei järjestetä, mutta bussilla pääsee vankilalle helposti.

Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytissä tiistaina 12.3 kello 12:00. Linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.in/Vankilaexcu_6634. Ilmoittautumisessa kysytään nimi sekä henkilötunnus, jotka lähetetään etukäteen vankilalle. Excuilijoille lähetetään tarkempi infosähköposti käytännön järjestelyistä ilmoittautumisen jälkeen.

Lisätietoja kulttuurivastaava Riikka Kanervalta, rkkane [at] utu.fi / 050 5733 590. 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook