Trilogia 2. osa: Pyhiinvaellus

Aika: 
28.02.2018 klo 16:00
Pukukoodi: 
Haalarit + College

TRILOGIA: PYHIINVAELLUS TULEE TAAS!

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle, jossa pääset kurkkaamaan tiedekuntien omiin legendaarisiin bilemestoihin Tivoliin, Parkkiin ja Kirkkotiehen. Tämä huikea tapahtuma starttaa 28.2 klo 16, kun 66 hengen ryhmät lähtevät vaeltamaan ympäri Turkua tutustuen vuoronperään jokaiseen pyhättöön. Kohteissa on järjestetty hauskaa ohjelmaa ja janoisille suille on tarjolla boolia (myös omat pullot ovat sallittuja, tietyissä tapauksissa jopa suotavia). Pukukoodina toimii haalarit ja college eli baaripaita. 

Ilta jatkuu vaelluksen jälkeen baaribileiden merkeissä Aallossa. Tänä vuonna saamme myös esimakua tulevasta, kun Lexin oma spexbändi Force Majeure esiintyy jatkoilla. Keikan lisäksi voit lunastaa baarista itsellesi lipun Spexin näytöksiin edullisempaan ennakkohintaan!

LEXILÄISTEN ILMOTTAUTUMINEN

Lexilläisten liput vaellukselle myydään tiistaina 20.2 klo 12:00 lyytissä. Paikkoja on 66 lexiläiselle. Tapahtumaan ilmoittaudutaan kolmen hengen ryhmissä, ja yksi ryhmän jäsen hoitaa ilmoittautumisen kaikkien osalta. Lipun hinta on vaivaiset 5 euroa per lexiläinen, eli 15 euroa koko ryhmältä. Hintaan kuuluu vaelluslippu, runsain mitoin boolia, eeppistä ohjelmaa, trilogian toisen osa haalarimerkki ja jatkolippu Aaltoon. Vaikka vaeltamaan lippua et saisikaan, ei hätä ole tämännäköinen. Jatkolippuja myydään Lexin toimistolla, Calonialla ja Aallon ovella 3 euron hintaan, johon sisältyy nopeimmille haalarimerkki. Käy siis nappaamassa itsellesi palapelin seuraava osa ja varmista, että tulet saamaan koko kolminaisuuden sen täyteen kukoistukseen. 

Linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.in/pyhiinvaellus18

Jatkolippujen myyntiajat:

Torstai 22.2 klo 12-16 toimistolla

Tiistai 27.2 klo 12- 16 toimistolla 

Keskiviikko 28.2 klo 12-16 toimistolla 

Keskiviikko 28.2 klo 12-14 Calonia

 

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook