Toogat

Aika: 
17.10.2019 klo 22:00
Paikka: 
Kirkkotie
 
Pimeät ovat olleet ajat joita olemme eläneet, mutta jälleen on valon aika koittanut ja loisto on kirkkaampi kuin koskaan ennen. Tuokaamme murheeseen unohdus.
 
TOOGAT – bakkanaaleista suurimmat ja kauneimmat – saapuvat tänä vuonna entistä muhkeampina, riettaampina ja railakkaampina, täynnä rakkauden huumaa. Lexiläiset eivät ole sinä iltana lexiläisiä, vaan Lex-collegejen ja bolognanpunaisten haalareiden sijaan lexiläiset kietovat antiikin roomalaisia ja roomattaria mukaillen seppeleet päähänsä, toogat vartaloidensa ympärille sekä tanssivat kuin olisi Rooman imperiumin päivä viimeinen.
 
Saavu siis 17.10. Kirkkotielle ‪kello 22:00‬. Tulethan ajoissa paikan päälle, jotta pääset nauttimaan kaikista leivistä ja sirkushuveista! Varaudu esittämään ovella Lexin jäsentarralla varustettu opiskelijakortti. Muistathan myös varata 2€ mukaan narikkaa varten. Toogamerkkejä myydään narikassa 3€ hintaan, mikäli niitä on jäljellä. Jos opiskelijakorttia/jäsentarraa ei löydy mutta olet Lexin jäsen, laita sähköpostia osoitteeseen fffons [at] utu.fi
 
Tiivistettynä:
 
MITKÄ: Toogat 
MISSÄ: Kaikki tiet vievät Kirkkotielle 
MILLOIN: ‪17.10. klo 22‬
PUKUKOODI: Tooga, väri vapaa. Teemana rakkaus. 
NARIKKA: 2€ 
MITÄ MUKAAN: Henkilöllisyystodistus, Lexin jäsentarralla varustettu opiskelijakortti, 2€ narikkaa varten, 3€ haalarimerkkiä varten, sekä roima annos roomalaista toogahenkeä. 
MITÄ TEHDÄÄN: Bibe si bibis! Nemo saltat sobrius, nisi forte insanit.
 
Alea iacta est - arpa on heitetty! 
 
Mikäli kysymyksiä herää, vastaavat niihin fuksivuosikurssin 2019 emäntä Fiia Fonsén, fffons [at] utu.fi ja isäntä Henrik Lyytikäinen, holyyt [at] utu.fi
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook