Toogat

Aika: 
18.10.2018 klo 22:00
Paikka: 
Kirkkotie
Pukukoodi: 
Tooga

Pimeät ovat olleet ajat joita olemme eläneet, mutta nyt on valon aika koittanut ja loisto on kirkkaampi kuin koskaan ennen. Tuokaamme murheeseen unohdus.

TOOGAT – bakkanaaleista suurimmat ja kauneimmat – saapuvat tänä vuonna entistä muhkeampina, riettaampina ja railakkaampina. Lexiläiset eivät ole sinä iltana lexiläisiä, vaan Lex-collegejen ja bolognanpunaisten haalareiden sijaan lexiläiset kietovat antiikin roomalaisia ja roomattaria mukaillen seppeleet päähänsä, toogat vartaloidensa ympärille sekä tanssivat kuin olisi Rooman imperiumin päivä viimeinen.

Saavu siis 18.10. Kirkkotielle kello 22:00. Tulethan ajoissa paikan päälle, jotta pääset nauttimaan kaikista leivistä ja sirkushuveista! Varaudu esittämään ovella Lexin jäsentarralla varustettu opiskelijakortti. Muistathan myös varata 2€ mukaan narikkaa varten. Mikäli opiskelijakorttia/jäsentarraa ei löydy mutta olet Lexin jäsen, laita sähköpostia osoitteeseen easuha [at] utu.fi

 

Tiivistettynä:
MITKÄ: Toogat 
MISSÄ: Kaikki tiet vievät Kirkkotielle 
MILLOIN: 18.10. klo 22
PUKUKOODI: Tooga, väri vapaa. 
NARIKKA: 2€ 
MITÄ MUKAAN: Henkilöllisyystodistus, Lexin jäsentarralla varustettu opiskelijakortti, 2€ narikkaa varten sekä roima annos roomalaista toogahenkeä. 
MITÄ TEHDÄÄN: Bibe si bibis! Nemo saltat sobrius, nisi forte insanit.

Alea iacta est - arpa on heitetty!

Mikäli kysymyksiä herää, vastaavat niihin fuksivuosikurssin 2018 emäntä Emma Suur-Hamari, easuha [at] utu.fi

, ja isäntä Henrik Vuorio, hemikv [at] utu.fi

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook