Subeja, olutta ja urheiluoikeutta

Aika: 
17.11.2020 klo 18:00
Kiinnostaako sinua urheilu? Entä oikeustiede? Totta kai sinua kiinnostaa! Tänä syksynä pääset kuulemaan näistä samassa paketissa ELSA Turun ja Lexin järjestämän urheiluoikeuden seminaarissa. Tämä on myös oiva tilaisuus kaikille urheiluoikeuden erkkarista kiinnostuneille päästä kuulemaan lisää tästä hyvin vähän tiedekunnassa esillä olevasta aiheesta.
 
Suuntaa siis tiesi Publicumille 17.11. klo 18.00 alkavaan tilaisuuteen, jossa oikeustieteen lisensiaatti, varatuomari Mika Palmgren tulee kertomaan urheiluoikeudesta sekä urheilutaloudesta. Palmgren on vaikuttanut urheiluoikeudessa monia vuosia ja toimii muun muassa välimiesoikeustuomarina kansainvälisessä välimiesoikeudessa Sveitsissä. Tapahtumassa on tarjoiluina subway patonkeja, olutta, lonkeroa ja myös alkoholittomia virvokkeita. Tulethan paikalle jo klo 17.30, jotta ehdit hyvin mukaan tarjoiluihin!
 
Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Zoomin kautta osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautuminen saman linkin kautta sekä paikan päälle että etäilyyn.
 
Olemme ottaneet järjestelyissä huomioon koronan, ja tapahtuma toteutetaan niin, että turvaväleistä huolehtiminen on mahdollista. Mikäli sinulla on edes vähäisiä koronan oireita, olet ollut kontaktissa oireisen henkilön kanssa viimeisen 14 päivän sisällä, olet ollut tekemisissä tartuntatautiviranomaisen karanteeniin määräämän henkilön kanssa viimeisen 7 vuorokauden sisällä tai koet, ettet pysty noudattamaan seuraavaa ohjeistusta, ethän tule tapahtumaan. Muistathan myös, että tapahtumassa on maskipakko, joten otathan oman maskin mukaan!
 
MITÄ – Subeja, olutta ja urheiluoikeutta
MISSÄ – Publicum 1 –salissa (tai Zoomissa, jos haluaa etäillä)
MILLOIN – Tiistaina 17.11. kello 18
MITÄ MAKSAA – 3 euroa (on muuten wörtti)
ILMOITTAUTUMINEN – 10.11. klo 12, linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.fi/reg/Urheiluoikeus_seminaari_8458 
 
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook